reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Melduje się :-D ale raczej z wiadomością niezbyt wesołą że jest tylko 1 kreska. Znaczy mi się wydaję że "coś" tam jest pod światło, ale poczekam na męża który jak coś to zweryfikuje bo ja mogę widzieć różne rzeczy :-)

W każdym razie troszkę zła jestem na siebie za zrobienie tego testu, bo mam jeszcze 2 dni do @ i teraz będę siedziała jak na szpilkach bp "co będzie jak jednak przyjdzie?"

Jak cos tam jeszcze jest to zapewne to to. Ja teraz patrze na moj wykres to w 20 dc zrobilam testa i byl negatyw a tydzien pozniej taki slaby pozytyw, kilka dni pozniej, prawdziwe dwie tluste krechy.
Dawaj fote to ocenimy!

Fifka to chyba taki cien tylko pod swiatlo bo na kompie slabo widac, albo zaznacz kochana w paincie gdzie szukac tego cienia. Ale tak jak mowie nie ma co sie zalamywac poczekaj 2 dni i testuj znowu, pewnie beddzie wyrazniejsze. Zreszta jak widzisz cos pod slonce to to musi byc, nie mozna sobie nic wymyslec. Ja tyle razy robilam testy i tyle probowalam doszukac sie cienia cienia i nic. Takze jak jest cien to znaczy ze to jest to.

reklama
cześć laski

amalfi a za trojaczki nie za sponsorują Ci wózka hehehhe
a skąd się wzieło,że koniecznie musisz mieć ciąże mnoga???

fifka cofam to co napisałam,bo jednak źle zobaczyłam:-(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry