reklama

Starania po raz pierwszy :)

Po prostu poczekam. termin @ mam za dwa dni więc idealny czas żeby powtórzyć. A jeśli dostane @ to co to było za krwawienie KRWIĄ nie jakieś plamienia brązowe trzy dni temu? Marwie się troszke...

reklama
Lilou no nie widze wlasnie. Wez mi to zaznacz w paincie. Mozesz? BO chce zobaczyc ale widocznie w zle miejsce patrze.
Fifka ja mialam to samo krwawienie przed @, bardziej po owulce zaraz i wiesz co bylo pozniej, takze nie mysl, nie martw sie.. Dla bezpieczenstwa dbaj o siebie, nie pij, nie pal i czekaj 2 dni.

Dotka wlasnie ta blada krecha co ja widze i Ty to jest wlasnie to laczenie i niestety to miejsce zawsze sie zabarwia wlasnie bo w negatywnym tez keidys doszukiwalam sie i myslalam ze to II krecha tylko ze ona jest za daleko.

Zaznaczcie mi gdzie mam szukac!

ja tez nie widze, na poczatku myslalam ze widze ale jak sie przyjrzalam dokladnie to bylo łączenie tego bialego paska co sie sika z testem

no właśnie dotka,tak samo jak TY!!!

fifka no nic,musisz poczekać - innego wyjścia nie masz....choć dla mnie to bez sensu trza było pójść na betę! a teraz będziesz się stresować,czy fasola jest czy też niet:/
dziewczyny a przecież znacie przypadek z naszego forum,że dziewczyna też miała plamienia a w ciąży nie była....
fifka oczywiście mam nadzieje,że u Ciebie jednak będzie bobas

Dziś jest 3 dzień po tym krwawieniu, może na razie jest za małe stężenie hormonu? Poza tym te testy to darmowe próbki przy zakupie owulacyjnych więc i może one jakieś felerne? heh... i tak mi nikt nie odpowie :zawstydzona/y: po prostu muszę zaczekać... chyba ze męża zgwałcę i na Bete pójdę!! :-D ale to najwyżej za dwa dni jak @ nie przyjdzie

BigChild- a ty jak sie czujesz??
ja jeszcze 3 dni i powinnam miec plodniki chyba ze znow cos sie przesunie oby nie:dry:w tym miesiacu od 8 dc zaczynam staranki teraz mezus ma celibat:-p3 majcie kciuki zeby w koncu sie udalo bo jak teraz nie wyjdzie to odpuszczam staranki na minimum 2 mesiace... az dola dzis lapie moja kumpela ze szkoly juz 6 miesiacu dzis wyslala zdjecie pieknego brzuszka i cureczki w nim:szok:
fifka poczekaj te dwa dni a moze sie mile zaskoczysz cierpliwosc poplaca:-)

jeszcze po przeprowadzce mieszkam obok przedszkola male dzieciaczki zjezdzaja na sankach bawia sie mamusie z wozkami i jak tu nie myslec o fasolce ktorej sie pragnie

Ostatnia edycja:
Fifka mi sie wydaje ze to bylo krwawienie implantacyjne, dodatkowo te wszystkie objawy, wedlug mnie to fasolka, ale wiem ze organizm plata figle. Uzbroj sie w cierpliwosc, pokaz mezowi test wiem ze na zywo moze bedzie cos widac, a na kompie np nie.
Czekaj 2 dni i lec na bete, bo jak test wyjdzie pozytyw to i tak na nia polecisz.

Magenta, ja dobrze, choc wczoraj problemy zoladkowe daly sie we znaki, poszlam spac popoludniu i jak wstalam to mdlosci ze szok.. Na szczescie bez wymiotow, no ale wczoraj czulam sie zle przyznaje. Dzis juz lepiej, choc nadal czuje sie jakbym cos zlego zjadla. Ciekawe czy bede miala rzyganko.

reklama
Mnie tylko zastanawia to krwawienie właśnie, bo ja NIGDY do tej pory nie miałam czegoś takiego. Ani żadnych innych około owulacyjnych NIC. Jak plamienia to na @ która przychodziła na drugi dzień.

Big ja ci współczuję... ja jakiś czas temu miałam grypę żałądkową która objawiała się TYLKO wymiotami i nudnościami (tak byłam zdrowa) to przed prawie 5 dni nic nie jadłam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry