reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pytalam ale ta glupia c... nic nie wie, mooooze sie dowiem w niedziele jak pojde do ginki, jak mi odpowie chociaz laskawie na pol pytania. Bo ja poza niedziela chodze do zwyklej rodzinnej lekarki ona robi usg i k.... nic nie wie!:wściekła/y:

reklama
Powinnismy wczoraj i dzisiaj ale ja juz mam to w doopie, i wczoraj sie nie bzyknelam a dzis wychodze zaraz do pracy jednej, potem wpadne cos zjesc i ide do drugiej pracy i wroce w nocy dopiero, wiec nie ma szans na bzykanie, ale ja juz jestem zmeczona tym, daje se spokoj. Przyszlego cyklu nie bede nawet stymulowac:-(

Amalfi wez nie gadaj tak. Moze zolnierze jeszcze czekaja na uwolnienie pecherzyka i sie uda.
A co do odpuszczenia sobie nastepnego cyklu, ja Cie rozumiem, wiem ze wydaje sie ze co ja moge wiedziec,ale rozumiem Cie i Twoje zdolowanie. Moze jak olejesz temat to wlasnie bedzie dobrze! &&&&&&

popieram i rozumiem zalamanie jak ciagle nie wychodzi ja mam teraz to samo jak teraz nie wyjdzie to odpuszczam ile mozna czekac na skarb i jak na zlosc nic nie chce wyjsc i nie wiadomo co jest przyczyna:-(

reklama
Witam dziewczyny:) Amalfi, ja też Cię bardzo ładnie proszę, abyś nie rezygnowała jeszcze z tego cyklu, skoro się stymulujesz, i jest jakieś medyczne działanie to Ty też może daj jeszcze szansę temu cyklowi ze swojej strony, a jak coś, to w przyszłym cyklu sobie olejesz :-)

co do wiesiołka, to ja go biorę, i mi już w 1 cyklu baaaaardzo pomógł, ale może dlatego, że połączyłam go z siemię lniane ( nie wiem jak to się odmienia :-p)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry