reklama

Starania po raz pierwszy :)

AeIreda to wspolczuje Ci kochana mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze... i ulozy sie po dobrej mysli co do sluzby zdrowia to brak slow zeby gdzie kolwiek sie dostac... zawsze jak cos sie planuje to potem wszystko pod gorke

reklama
Amalfi postaraj sie bzyknac w czasie przerwy przed praca... Ja Cie prosze :D Sprobuj ten cykl, jak co to wyluzujesz pozniej.
Wlasnie przyszlam i nie mam z kim chyba ze z sasiadem heheeh, znalazloby sie nawet kilku chetnych;-)
bella ja jestem przykladem osoby ktora nie miala owulacji, moj jajnik wzial se wolne, temu jestem stymulowana

Amalfi ja też uważam, że jeszcze dziś zaciskaj zęby i się bzyknij, po pracy też, już tyle co się w tym cyklu bzykałaś na zawołanie to te 2 razy Cie nie zbawią! ;)

Ale to juz bedzie za pozno, dzis juz mam bialy sluz, juz jest po owulce:-(, a ja z nim dopiero w nocy bede sie widziec, za pol godziny wychodze. Jeszcze gdybym wczoraj sie bzyknela, to moze by to cos dalo
Poza tym nie musze juz zaciskac zebow, bo bzykowstret mi minal, juz jest ok. Nie wiem czym to bylo spowodowane ze sie tak czulam

kochana ale mam nadzieje ze zolnierzyki przetrwaly i doleca gdzie maja. Poza tym sama wiesz ze po owulce tez mozna czasem zajsc, wiec skorzystaj i wez go wykorzystaj w nocy babo!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry