reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
BigChild już zachcianki widzę się zaczynają :P To swojemu chłopu mów, że jesteś głodna i ma Cię nakarmić.

Madziu wiesz co najlepiej robi na otrzeźwienie faceta? Sama się do niego nie odzywaj, nic nie rób, ani obiadków, ani śniadanka czy kolacji, nie rób kawki, nie przynoś tego czy tamtego. Zobaczy jak to dobrze mieć kobietę u swojego boku. Mój się do mnie przymila bo dbam o niego jak jest chory. Tuli się, całuje, ciągle powtarzam kocham Cię (chociaż z tym przesadza). Z resztą ja nie z takich, żeby "O ciu ciu ciuu", tylko "Bierz te tabletki, żeby Cię nie bolało i byś mnie nie denerwował" :-P. Nie jestem jakaś straszna zołza, skaczę koło niego ale nie słodzę na lewo i prawo. Dlatego też wszystko jest wyważone.

Dajmy BigChild spokój, już dzieciątko miesza mamusi w muzku XD XD XD

Hahaha chyba ze tak jarzy chlopak to nie wiem co masz robic. Moze nie gniewaj sie bo chlopak nie skuma o co chodzi :)
Tak swoja droga czemu tesciowa nie da Ci obiadu jak synowi daje, ja bym sie obrazila :D

Tak swoja droga czemu tesciowa nie da Ci obiadu jak synowi daje, ja bym sie obrazila :D
No faktycznie jakaś niedobra ta Twoja teściowa :P
Ale teściowa przecież musi udowodnić, że lepiej gotuje od dziewczyny/narzeczonej/żony. Tradycji musi stać się zadość.

U mnie niestety teściowej nie ma. Zmarła 6 lat wcześniej na raka. Za to mam teścia głuchoniemego.

no tak faceci maja swoje humorki ale my tez czasem miewamy swoje bog wie o co i najczescie przed @:-) ja w tym miesiacu chodzilam obrazona jak paw i sama nie wiem o co haha za to jak raz udawal ze sie obrazil polozyl sie d**a do mnie to mi sie smutasno zrobilo i sie pobeczalam i tak kolejne odkrycie objawow na malpe bez ''powodowe'' ryczenie:dry:
popieram AeIreda czasem trzeba facetowi pokazac pazurek nie szykujac nic nie podajac wtedy najwiecej docenia kobiete.

a tesciowe hmm musza pokazac ze sa mamusiami dla synusia a dziewczynki/ zonki itp bebe bo zle zrobia to czy tam to zawsze mama jest lepsza :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Magenta, to faceci nas powinni rozumieć. My się dla nich poświęcamy, my gotujemy bo jak dupa wołowa jest kulinarną łamagą to nawet wodę na herbatę przypali. My pierzemy bo oni co najwyżej zamoczą sobie skarpetkę w wodzie i powiedzą na kaloryferze etc.
Więc tak naprawdę kobiety zostawione same sobie, by sobie poradziły. Faceci zostawieni sami sobie....kupiliby sobie po zgrzewce piwa i paśli brzuchy przez tv. Ot co!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry