reklama

Starania po raz pierwszy :)

tak o Twojego chodzi :-) czy już jego barwy powróciły do normalności..
A taaa, wróciły wróciły kolory, jest już różowiutki. Już zaczyna mnie męczyć to znaczy, że zdrowieje na chwilę obecną.

Ehh i ja sobie tak myślę, gdzie tu miejsce na dzidzię w naszym życiu, jak mam trzy w domu chorowite (włączając do tego chomika, bo jak nie).

reklama
A taaa, wróciły wróciły kolory, jest już różowiutki. Już zaczyna mnie męczyć to znaczy, że zdrowieje na chwilę obecną.

Ehh i ja sobie tak myślę, gdzie tu miejsce na dzidzię w naszym życiu, jak mam trzy w domu chorowite (włączając do tego chomika, bo jak nie).

wszyscy wyzdrowieja a ty bedziesz chodzic z pieknym brzuszkiem :-p

Na szczęście chomik zdrowieje, jedyny zdrowy w tym chorym towarzystwie.

Magenta wiesz ja nie wiem, z wyliczeń wynika, że owulka ma być u mnie 7-8 styczeń. Ale dwa dni temu bolał mnie dół brzucha i oba jajniki, więc nie wiem, co to było, czy przyspieszona owulka czy co. Zobaczymy za tydzień.

To ja dodaje coś od siebie :-)
Dziecko kosmity <---- czyli co nas wszystkie czeka :)

Ostatnia edycja:
Aelreda hmmm ja z obliczen owulke mam 8-9 ale tez ostatnio cos jajniki mnie bolaly czyli idziemy razem w dni plodne:-p ciekawe czy uda nam sie zafasolkowac w tym miesicu:-D no to ja trzymam & za ciebie a ty 3 maj za mnie;-)

a ja znów będę miała ciche dni z Moim. Właśnie zszedł na obiad do mamy swojej.. w naszej sytuacji chyba dziecko nie byłoby najlepszym pomysłem. Na razie wychowuje 24letnie dziecko.

amalfi.. pokłony przed Tobą, jak mi mówiłaś,że się nie dziwisz mojemu,że dziecka nie chce..

Magenta haha no masz rację, to ja trzymam wielgachne kciukasy za Ciebie i nas obie w sumie i za resztę dziewczyn też :-D

Magda a o co tym razem poszło? Jak ja się kłócę to jednego dnia nie wytrzymam w cichych momentach. Idę sama z wyciągniętą ręką i jest ok. Z resztą mój szybko zapomina o co się kłócimy, bo jest przyzwyczajony do moich humorów.

Ja wyżaliłam się weterynarzowi jak byłam u niego z chomikiem, jaką mam sytuację w domu, to zrobił oczy jak pięć złotych po czym szybko dodał "Tak, tak chomik zdrowy! Tylko obserwować". Rozbawił mnie swoim zachowaniem.

reklama
O to,że pytałam go czy mam robić obiad, on że nie bo zjadł na bankiecie, przyszedł i mi mówi,że jedziemy do restauracji coś zjeść a potem mi mówi,że schodzi za pół godziny, zjeść mielonego bo mama jego zrobiła.

Sam chłop nie wie czego chce. Przyjdzie z "obiadku" to zmykam do domu, nie mam ochoty wchodzić w żadne słowne potyczki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry