reklama

Starania po raz pierwszy :)

co do mdlosci moja kolezanka pila herbate koperkowa oslodzana miodem i przechodzily jej na wymioty to samo ale to tak na uboczu ale moze sie przydac

a na sam zapach kawy i miesa uciekala do lazienki

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka, zrobiłaś tesrt dobrze, ale nie ma co analizować, najpierw poczekaj do @ jak nie przyjdzie to poronuje drugi test, albo włsnie bete. Wszystko to dobrze rokuje:), ale nie ma co się za bardzo nakrecać

a czy ktoras z was brala olejek z wiesiolka?? zeby sobie ''soczki'' poprawic albo cos? bo gdzies wyczytalam ze poprawia sluz i bieze sie go do owulacji pozniej juz nie poniewaz mozna ciaze poronic

Magenta ja mam zamiar dzis wlasnie kupic wiesiolka i od jutra zaczac brac czyli od 3dc ponoc pomaga niektorym od razu innym od kolejnego cyklu, zobaczymy :)

Magenta ja mam zamiar dzis wlasnie kupic wiesiolka i od jutra zaczac brac czyli od 3dc ponoc pomaga niektorym od razu innym od kolejnego cyklu, zobaczymy :)
ja wlasnie bralam od 1 dc i zobaczymy czy mi pomoze bo drugi miesiac juz biore ale ja osobiscie nie biore do dnia owulacji tylko przez caly czas @ i jeden dzien po koncze przez to lepsza cere mam:-)

lilou bo chce blizniaki, poza tym w tym cyklu mialam dwa tej samej wielkosci pecherzyki na 20mm, ale 2 dni pozniej juz byl jeden i wczoraj tez jeden:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry