wiecie co ciąza mi odebrała zapał na czytanie kasiązek, wczesniej to między 5-8 ksiązek miesięcznie czytałam, a teraz jadna cienka książak ponad tydzien mi zajmuje

Ale skonczyłam czytać "Lektora" musze teraz film zobaczyć bo jestem ciekawa jak to nagrali.
Mam zamiar dzisiaj zrobić już porządek w sypialni ale jakoś czuje ze cięzko mi to pójdzie, w sobote przestawimy łózko żeby zrobić miejsce na łóżeczko, imoze to mnie zmotywuje, bo nie wiem co zrobić z takimi bibelotami co mam na komodzie, szkoda mi ich wyrzucić ale tez nie mam ani gdzie postawić ani gdzie schować, jestem sentymentalna i przywiązuje sie do takich pierdułek
mig: ja tylko sobie robiłam sama bukiet ślubny, no i na ciastach zaoszczędziliśmy bo ciotki piekły, oczywiście cała organizacja to tez była przyjemność, ale formalnościa był dal mnie slub bo bylismy juz ze soba 7 lat, 2 lata mieszkalismy i mi było tak dobrze, zreszta stresowałam sie slubem bo nie lubię być w centrum uwagi i to mnie onieśmielało, ale wyszło fajnie i jestem szczęśliwa mężatka

a ty przy okzaji ślubu odkryłas swój talent , moze firme taką otworzysz ?