Hej ho
Doszly mnie sluchy, ze siebellka zle czuje imartwi, wiec przybywampocieszyc przykladem wlasnym, zeby sie w swoim zlym samopoczuciu samotna nie czula.
zobacz kochana na moj suwaczek. Od 5tc wlasciwie leze w lozku. W 7tc mdlosci takie, ze lezalam i lzy mi z bezsilnosci po polikach plynely a m. musial na 4 cale dni i noce wyjechac. Sama jak palec, glodna, zemdlona,wsciekla, wszystko smierdzi... Tydzien gemu zaczelo sie rzyganie tak co kilka dni a ja sie tego od panicznie boje i wymiotujac placze ze strachu.
teraz z mdlosci 24h zostaly taki od 16 do... No wlasnie kora to godzina? Bekam jak dziad oblesny,brzuchol pokluwa, jak juz uda sie zasnac, to budza bolace piersi. Spie do 12 a o 16 juz padam. Jak juz ide spac to nie moge zasnac.. Zoladek ciezki, cofka, bekanie, niedobrze jak nigdy w zyciu.
Nikt nie obiecywal, ze bedzie rozowo ale obiecuje ci, ze zdarzaja sie lepsze dni. Ja dzis znalazlam sile na zmiane poscieli, drobne zakupy i uwaga! pojscie na mani i pedicure. Przyjechali goscie, poszlismy do knajpy i nawet zjadlam kluski! Teraz przez te kluski cierpie ale gdybym mogla, to bym jeszcze raz zjadla
Jesli lykasz witaminy to mi pomglo branie ich wieczorem, prze snem zamiast rano... Nawet zaparcia mniejsze.
Nie smutaj! Dzidzia bedzie!

jak chcesz spac, to spij, jak nie masz sily, to nic nie rob. Twoj organizm przechodzi teraz rewolucje i mega wysilek! Nie przejmuj sie co inni mysla i gadaja - ty jestes w ciazy, oni nie. Kazda ciaza inna. Dla nieorych stan bloslawiony, dla innych przeklety i na pochybel tym, co powtarzaja, ze ciaza to nie choroba. Bo ja np sie czuje momentami bardziej chora niz kiedykolwiek! Zmana poscieli wykancza mnie fizycznie i musze godzine odpoczac. Tak jest i juz.
Sciskam cie skarbie mocno!