reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

donia ja tak ostatnio w poniedzialek mowie do meza ze chcialabym pierscionek a on z jakiej okazji a ja mowie z 2 urodzenia dziecka i walentynek a on na to ze mu za urodzenie kamienia nikt nic niedal/.. wiec ja tez nic nie dostane...

zafasolkuje tupanie tez nic niedaje.. ;-( ani sex schody pilka sprzatanie stymulacja sutkow spacer i nic..
unhappy.gif

reklama
no zafasolkuje no nie pomyslalam ;-) a zwlaszcza ze wybralam pierscionek za 60zl... nie jakis niewiadomo jaki.. ale mi sie spodobal ;-)

kochane jesteście dziewczyny, dobrze, że można się tu wyżalić. A te chłopy to jakieś kołki ciosane, niedomyślne :wściekła/y:
Głowa mnie tylko rozbolała z tego płaczu.

A moja mamusia już coraz bliżej :-)

doniu Mamusia ci twoja pomoze niemartw sie ciesz sie ze mama bedzie z toba ;-)
ja znikam bo zaraz pizza bedzie i bede film jakis ogladac ;-) wiec jak co to milej nocy ;-)

Donia ja wykąpałam Bartusia zaraz w pierwszy dzień sama także Ty też na pewno dasz radę!! A ja się dużo naoglądałam filmików jak wykąpać dziecko (polecam ten Pielęgnacja Noworodka cz.1 - Kąpiel - YouTube - tylko ja nie stosuje obracania, wyższa szkoła jazdy) Na pewno sobie poradzisz :*

Wy tak narzekacie a ja mojemu małżowi powiedziałam oficjalnie, że chce pierścionek i do dziś ani słychu ani widu... :-p

O właśnie mój Tosiek się obudził do szamania :-)

Donia nie smutaj, ja też nic nie dostałam a praktycznie od urodzenia Konrada jestem sama bo mój pracuję od 13 do 21.... nie dostał wolnego.... :zawstydzona/y:Co do kąpania to najgorszy jest pierwszy raz. Później już leci. :-D Choć ja od początku nie bałam się robienia przy małym. Jak miał dwa dni umyłam go na jednym ręku pod kranem bo tak się po pachy zas*ał tą smółką.... a ją ciężko zmyć... Ja wierzę że mamy instynktownie wiedzą co zrobić więc się nie bój :*

A ja się poparzyłam przy robieniu naleśników... zła jestem jak osa... odechciało mi się kolacji.... nie dość ze dupa boli jak nie wiem (jutro do lekarza idę z tym) to teraz nie wiem jak małego przewinę,...

reklama
Do góry