zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
ma_g no powiem Ci, ze właśnie mam ochotę i nie wiem czy męża uprzedzać, że zaraz w dzioba dostanie, czy wziąć go z zaskoczenia,a później szybko się popłakać i udawać bezsilność ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mniam.My jedliśmy wczoraj nie wiedząc ze dzisiaj jest taki dzien.no zobaczymy skurczy brak jedynie mam obolale podbrzusze..no zobaczymy czekamy ;-) a maz jedzie juz z pracy i na dzisiejszy miedzynarodowy dzien pizzy kupi pizze ;-) juz sie doczekac nie moge ;-)
Nie płacz.Wszystko będzie dobrze.Ja tez się bałam na samym początku ale dałam rade.Bo w koncu kto ma dać rade jak nie mamusiaA ja znowu beczę :-(
Mąz właśnie leci do Polski i ta sobie pomyślałam, że chyba mnie nie kocha skoro mnie zostawił z 2tyg. dzieckiem. Poza tym nawet nie dostałam żadnego prezentu ani kwiatów za urodzenie dziecka... :-(. Fakt, że nie miał nawet czasu się podrapać w tym tyg. ale chociaż miłe słowo mi się należało...
Dobrze, że właśnie przyleciała moja mama (spotkali się awet na lotnisku, bo to ten sam samolot).
Amelcię dziś cały dzień brzuszek bolał i dopiero teraz pierwszy raz śpi bo udało jej się zrobić kupkę. I taki to oto dzień do bani.
Atan poczekaj jeszcze ze dwa tyg.
Magdalena i Fifka podziwiam, że same kąpiecie dzieci, ja się boję, mój mąż to robi. I znowu powód do płaczu, bo kto wykąpie dziecko...
Dziękuje ślicznieanna zapomnialam ci napisac ze zycze powodzenia i szybkiego zafasolkowania i podziwiam ze tak szybciutko chcesz 2 dziecko ;-) na starania przesylam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~