reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atanku wszystko może się zmienić z godziny na godzinę więc spokojnie czekaj :-)

Fasolka a Ty znów panikujesz???????

A ja siedzę sobie w błogim spokoju sama przed telewizorem!!!!!!!!!!! Małż pojechał do Orange po telefon bo dzwonili, że już może przedłużać, a ja w tym czasie małego wykąpałam, nakarmiłam i śpi już w swoim łóżeczku a ja jestem aż w szoku, że nawet nie kwęknie, cały dzień praktycznie był aktywny. Jutro wyciągnę matę edukacyjną i troszkę się z nim powygłupiam bo zauważyłam, że z dnia na dzień więcej rzeczy go interesuje. :-)

edit: ha! no to sobie wykrakałam!! :-) właśnie młody coś tam postękuje ale na szczęście póki co śpi dalej :-p

Ostatnia edycja:
Kochane zaraz będzie Uwaga na TVN. Oglądajcie, będzie o tej Madzi. Jakiś nagrania które wcześniej nie były publikowane.

Atanku raczej żadna z nas nie jest w stanie przewidzieć porodu... ja w dzień swojego pisałam pracę na studia z koleżankami... one wyszły o 18 a po 19 odeszły mi wody :szok: A wcale nie przeczuwałam z to będzie już... nawet na drugi dzień miałam iść do szpitala na patologię. :tak: Cierpliwości! Już lada moment ujrzysz małą :-)

A ja zaraz zrobię naleśniki z dżemem jabłkowym :-D najem się jak świnka... bo teraz mało takich rarytasów mi można... :zawstydzona/y:

Madziu moj też właśnie wykąpany i nakarmiony sobie śpi :-) Już widzę ze tak samo jak mama mały lubi gorącą wodę :-D Bo dzisiaj z tą ciepłotą troszkę przesadziłam, ale mu się podobało jak nigdy :tak:

Oo mówisz ze zaczyna reagować na inne bodźce? Mój na razie reaguję tylko na twarze blisko jego buzi.

Ostatnia edycja:
Fasola a tobie co? :*

Aaaa a ja miałam się pochwalić ze mały waży już 3100g!!!! Ładnie przybiera na wadzę na maminym mleczku :-)

reklama
Fifka no mój też lubi jak woda jest ciut cieplejsza niż powinna! A co do bodźców to najbardziej interesuje go telewizor (oczywiśccie włączony) i nasz sufit w sypialni :-D a raczej jego brak bo mamy tam taki skos, że łączy się bezpośrednio ze ścianą :-p ale głównie to stał się bardziej aktywny! Rano po nocy od 7 już jest po spaniu! Zasypia dopiero koło 13 ale zaledwie na pól godziny - godzinę maxymalnie i tak cały dzień i dopiero po kąpieli zasypia na dłużej.

Fasolka to przywal komuś w zęby :-D (dobrze, że mnie nie ma w pobliżu :-D)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry