Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Trochę mnie nie było i wydarzyło się coś ciekawego.?? Są jakieś nowe fasolki.??
Nie mam zbytnio czasu zaglądać bo zabrałam się za psychologię i czytam sagę "Zmierzch" i nie ma kiedy zajrzeć. W środę też byłam na pogrzebie taty koleżanki. Ehh..
co tam kobietki porabiacie, bo my z małą słuchamy Beethovena , mozarta i ja oglądam sobie delfiny, bo uwielbiam i marzę żeby z nimi popływać no i nurkować uwielbiam podwodny świat to chociaż sobie filmiki moge włączyć :-)
Ja tez mialam zamiar zrobic w tym cyklu testy owulacyjne,ale przedwczoraj skoczyla mi niespodziewanie temperatura i pewnie juz po owulacji. Nastawilam sie od 16dc na testowanie i znowu klapa.Mozna czekac do nastepnego... eh.. i planuj tu cos...
[SIZE=-2]no wierzę...ciąża to ogólnie jedno wielkie czekanie...najpierw czekasz na "II", potem na usg i bicie serduszka, usg genetyczne, pierwsze ruchy....i tak do samego końca, :-) a poród to już kulminacja emocji!!!:-):-):-)i na wszystko trzeba czekac ;-)[/SIZE]