reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

upatrzony miał i dziś był odebrać przed pracą. wiem że jakieś wypasiste srebro z kamieniem bo Marta ma uczulenie na złoto. a jutro ma zamiar wręczyć to chcę dziś go sobie obejrzeć :-D

ja też wybierałam sama bo mam tak chudziutkie paluszki że mąż znaleźć nic nie mógł i wkońcu byliśmy razem.

reklama
A ja podrzucam stronkę jakby któraś była zainteresowana Ubranka dziecięce - OUTLET śliczne sukienki tam są i wcale nie drogie, tylko nie wiem ile kosztuje przesyłka.

A co do pierścionka zaręczynowego to mi mąż kupił najpierw dużo za duży :-D przyszedł się oświadczyć a tu lipa :-p no ale od razu poleciał wymienić i na szczęście nie było tego samego w mmniejszym rozmiarze bo ten pierwszy był paskudny!! :-p

Na TVP2 leci TOMASZ LIS NA ŻYWO, babki rozmawiają o macierzyństwie ale głównie na podstawie sprawy tej "zaginionej" Madzi

Ostatnia edycja:
ja miałam taką akcję z obrączkami, powiedziała mężowi,że on może wybierać, ale jak wybrał to bardzo tego żałowałam bo one wyglądały JAK NAKRĘTKI DO ŚRUBEK HYHYHY, ale w końcu poszliśmy na kompromis i wybraliśmy wspólnie takie Złote obrączki (406) - Obrączki - Ślub - YES tylko od razu mówię,ze one tutaj wyglądają paskudnie w realu są delikatne i piękne

a pierścionek mam taki - tylko białe złoto Pierścionek złoto szafir brylant GRAWER GRATIS !! (2114693449) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
one też są ładne :-) ja sobie pierścionek wybrałam,a później nie mogłam się doczekać kiedy go dostanę bo wiedziałam, ze jest w domu i czeka na odpowiedni moment :-)

spadam bo mnie biodra bolą i już nie wiem jak leżeć
jutro może mnie nie być do jakiejś 17 to proszę się o mnie nie martwić

neciuszka nie gniewam sie ja tylko mowie co na mnie dzialalo ;-)

zafaasolkuje sliczne zakupiki ;-)

fifka ojoj rozowe pudelka wspolczuje... moze komus w prezencie dasz a sama kupisz nowe ;-)

madziulek 100lat ;-) spelnienia marzen i fasoleczki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

melduje ze w koncu sie lepiej czuje;-) i nie rodze wiec ze spokojem amelka przyjdzie jak bedzie chciała ;-)

milej nocy ;-)

A ja teraz na urodziny dostałam pierścionek, piękny, z niebieskim oczkiem w kształcie serca, do tego cztery kamyczki małe białe na bokach, bo oczko trzymają4 "łapki" i na nich te kamyki. Nie pokażę Wam, bo zdjęcie nie wyjdzie, bo się błyszczy, a nie wiem gdzie kupił, bo on zawsze sam kupuje i zawsze trafi :) Zaręczynowy też kupował sam i miałam niespodziankę, ale te co są dłużej, wiedzą :) Obrączki wybieraliśmy razem

reklama
Do góry