Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to znowu was nie lubię.........aerleda no z kogos musimy sie posmiac hehehehehehheheheheh,
w tym tyg padllo na ciebie heheh
Ja jestem czarnym koniec rodziny siedzę w domu i piekę torty na zamówienie. Mało zamówień, ale zawsze coś wpadnie do kieszeni. Poza tym i tak pracę w domu mam, który drugi dzień w domu i już podwędził nam ciastka, gdy nie było nas w domu...ehhMozesz sie posmiac tez z nas, my sie nie obrazamy tak czesto.
A ty w ogole gdzies pracujesz??? Uczysz sie??? Bo caly dzien i noc tu siedzisz temu pytam, ja dzis tez siedze ale mam weekend, poza tym zrobilam mnostwo rzeczy ktorych nie dalam rady zrobic wczesniej
a ja siedze w domu caly bozy dzien
jak narazie kicha z nowa praca bo poczatek roku a 2 tyg przed swietami panienka dala mi wypowiedzenie bo nie miala pracy dla mnie... :-( ale no coz moze w koncu wyjdzie nam fasolka to i tak moj chcial zebym w domku siedziala a ja juz dostaje na glowe od siedzenia w chacie codziennie to samoHah ja już się przyzwyczaiłam, mam co do roboty bo zawsze się znajdzie. Ale faktycznie jak będzie fasolka to my nawet nie będziemy wiedzieć gdzie palca włożyć bo tyle będzie roboty...ja juz dostaje na glowe od siedzenia w chacie codziennie to samo