reklama

Starania po raz pierwszy :)

Wiecie, co ja przez was się już pomyliłam!
A foch na was, normalnie, wyśmiewają się z biednej kobiety. Jeszcze mój na mnie naskoczył....***** mać!
Idę sobie od was, nie chcecie mnie, idę sobie od faceta, ten tym bardziej mnie nie chce....
:-(

reklama
glupia zostan z nami heheheh przynajmniej cos sie dzieje
paluszek wpisz se monia w kuchni i zrob sernik z chalwa, robi sie go 5min doslownie plus pieczenie godzina!!!
A monia w kuchni to nasza devi, musze jej znow zrobic reklame, ciekawe kiedy bedzie mi za to placic?:dry:
jaga hehehehehehehehh splulam monitor

O masakra...obejrzałam bloga i mi teraz w brzuchu burczy ae wszscy w firmie sie na mnie dziwnie patrza:) teraz to bym zrobiła wiekszosc z tych pysznosci...jeszcze takie zachecajace zdjecia. Amalfi chcesz, czy nie poprawiłas mi ta informacja humor i bol istnienia przynajmniej teraz mi nie dokucza:P thx no i pochwały dla devi:)

paluszek naprawde baaaardzo latwy, nawet myslalam ze sie wiecej narobie ale sie milo zaskoczylam, ide sprawdzic czy juz przestygl i poleje go polewa:-)

aerleda gdzie jestes?????? Pakujesz sie powoli?????;-):-D

Paluszek nie mialam zamiaru poprawiac nikomu dzis humoru, ale skoro mimo wszystko mi sie udalo to super
A teraz zjebka bo wiecie PMS, edytuj posty, nie pisz posta pod postem bo i tak cie moderator opieprzy, pod postem masz funkcje edytuj jak czegos zapomnisz to dopisz tym sposobem. Nie musisz dziekowac:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
paluszek naprawde baaaardzo latwy, nawet myslalam ze sie wiecej narobie ale sie milo zaskoczylam, ide sprawdzic czy juz przestygl i poleje go polewa:-)

aerleda gdzie jestes?????? Pakujesz sie powoli?????;-):-D

Paluszek nie mialam zamiaru poprawiac nikomu dzis humoru, ale skoro mimo wszystko mi sie udalo to super
A teraz zjebka bo wiecie PMS, edytuj posty, nie pisz posta pod postem bo i tak cie moderator opieprzy, pod postem masz funkcje edytuj jak czegos zapomnisz to dopisz tym sposobem. Nie musisz dziekowac:zawstydzona/y:

Tak jest! chociaz juz pare razy mi sie to zdarzyło (nie wiedziałam ze to jakas tragedia) a moderator milczy:) A dziekowac bede bo lubie:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry