• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja nie lubie kotow lubie psy! Podobno ludzie dziela sie natych co lubia psy i na tych co lubia koty.
jeszcze 19min i moje malenstwo sie upiecze:-)

reklama
ja osobiscie tez wole psy :-) i mam jednego ale niestety w polsce:wściekła/y: i tesknie za nim bardzo... no i serniczek bedzie gotowy;-)
zeby amalfi podzielielila sie z nami musimy zaczekac do jutra :P

Ostatnia edycja:
Jutro dopiero dzis sie nie da go zjesc raczej.
magenta ja mialam dwa w polsce duuuze psy, tu raczej nie moge miec za czesto sie wyjezdza do polski, na inne wakacje, a podrzucic komus duzego psa to raczej niewykonalne, chomika predzej;-)

Jutro dopiero dzis sie nie da go zjesc raczej.
magenta ja mialam dwa w polsce duuuze psy, tu raczej nie moge miec za czesto sie wyjezdza do polski, na inne wakacje, a podrzucic komus duzego psa to raczej niewykonalne, chomika predzej;-)
ja mam to samo no i zeby zabrac moje malenstwo (sztaforda) musial by biedna miec duzo badan i za wynikami krwi poczekac pol roku:-( dlatego zostala z moim przyjacielem

aerleda jak w 8dc mozna miec 4dc, a w 8dc mozna miec owulke, to ja tuz po owulce moge miec PMSa!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y: TAk czy nie??????
No i mowilam zeby lepiej ze mna nie zadzierac!!!!
A sernik mi sie piecze ale zjem go dopiero jutro. Ale u nas leje i wieje, okropna pogoda!!!!!!!!!!!!

bigchild wybaczamy ci wszystko oprocz marudzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I narzekania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ahjahahahahaah BUZIAK dla ciebie zolzo, lilu juz powiedziala, ze jestesmy wredne sucze, dobrze ze nie jestem tu sama ;P hahahaah ja wczoraj mialam pmsa 2h, ale mi przeszlo hahaha przed owulka jestem, ale juz mnie chwyta co jakis czas ten pms
a ogolnie to 4dc, tylko tak naprawde 9, zalezy czy liczymy od @ czy od niedzieli pracujacej :D
ahahahahah

BIGGIE ja tez ci wszystko wybacze oprocz nowej psiapsioly!!! ;DDD

reklama
amalfi a jest szansa na przepis? bo mi takiego smaka narobiłaś...A co do PMS to ja sie tez kwalifikuje:P ale na razie jestem na etapie bólu istnienia, zołza ze mnie wyjdzie pwenie za dzień dwa:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry