Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie lubie kotow lubie psy! Podobno ludzie dziela sie natych co lubia psy i na tych co lubia koty.
jeszcze 19min i moje malenstwo sie upiecze:-)
i tesknie za nim bardzo... no i serniczek bedzie gotowy;-)ja mam to samo no i zeby zabrac moje malenstwo (sztaforda) musial by biedna miec duzo badan i za wynikami krwi poczekac pol roku:-( dlatego zostala z moim przyjacielemJutro dopiero dzis sie nie da go zjesc raczej.
magenta ja mialam dwa w polsce duuuze psy, tu raczej nie moge miec za czesto sie wyjezdza do polski, na inne wakacje, a podrzucic komus duzego psa to raczej niewykonalne, chomika predzej;-)
aerleda jak w 8dc mozna miec 4dc, a w 8dc mozna miec owulke, to ja tuz po owulce moge miec PMSa!!!!!!!!!!!!!TAk czy nie??????
No i mowilam zeby lepiej ze mna nie zadzierac!!!!
A sernik mi sie piecze ale zjem go dopiero jutro. Ale u nas leje i wieje, okropna pogoda!!!!!!!!!!!!
bigchild wybaczamy ci wszystko oprocz marudzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I narzekania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
biedna nie moze sobie poradzic musimy jej pomoc