reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Jakbym ja swojemu strzelila ten tekst z psem i buda.. Wooow ale bylby foch ;P w druga strone gdyby on tak do mnie powiedzial.. Chyba bym go zabila ;P

Jaga ale on wiedział ze jestem wściekła o to ze w ogole ojechal bo w dzien wyjazdu konczyl 24 lata i nie spedzilismy razem jego urodzin. Zostawił mnie nie zaspokojona tuż przed okresem, mial wrócić akurat jak miałam dostać @. Dzwonił jakby z przymusu.. więc miałam lekkiego wq..

teksty niezłe.... a swoją drogą pies nie przychodzi do suki?? a nie do budy? hhahaha
fifka czuje fasolę na odległość, myślę,że to bedzie u Ciebie tylko formalność,potwierdzić ciaże.
zrób jutro,jak jesteś,to powinno wyjść!!!
Big ściskam mocno piąstki...daj znać potem
amalfi to jednak dałaś sobie siana?? w tym cyklu?? myślałam,że od następnego stopujesz....szkoda

To jak widać nie ja tylko dopieprzam swojemu, duży plus Madziu, za pokazanie miejsca facetowi, haha.

Amalfi błagam, już pms? Kobieto Ty chyba normalnie nie widziała prawdziwego pmsa w moim wykonaniu
aerleda jak w 8dc mozna miec 4dc, a w 8dc mozna miec owulke, to ja tuz po owulce moge miec PMSa!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y: TAk czy nie??????
No i mowilam zeby lepiej ze mna nie zadzierac!!!!
A sernik mi sie piecze ale zjem go dopiero jutro. Ale u nas leje i wieje, okropna pogoda!!!!!!!!!!!!

bigchild wybaczamy ci wszystko oprocz marudzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I narzekania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lilou no poddalam sie, juz nie mialam sily, ale jakbym miala zajsc to przeciez plemniki zyja jakis czas, nie???

Ostatnia edycja:
co do serniczka to apetytu dostalam i musiala bym sama tez upiec ostatnio pieklam murzynka:-)
a u mnie swieci slonko jest 6 stopni ale troszke wieje pewnie ten deszczyk jutro do mnie dojdzie:wściekła/y:
BigChild - zaczynaja sie apetyty uwazaj tylko jak w srodku nocy obudzi cie chec na drozdzowke z jablkiem wyslesz faceta do sklepu przyniesie ci a ty jednak bedziesz miala ochote na ogorka kiszonego (tak miala moja kolezanka) hahaha:-D

Amalfi, haha, no to ja już nic nie rozumiem :happy2:
Ja już tam walę kiedy mam owulkę a kiedy nie ma. Magenta wiesz co przyjechałabym, ale mam lenia :-p
Głowa mnie tak boli, że nawet nie chce mi się nigdzie wychodzić. I nie mówcie o niczym słodkim bo się porzygam normalnie....
A dla rozluźnienia taki śmieszny filmik o kocie (tak mam bzika na punkcie kotów :D)
nawiedzony kot

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry