reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja mam weekand wlasnie teraz takie zycie, czasem weekendu nie mozna se wybrac. U mnie tak nijak ni dobrze niz zle, generalnie nic nie robie, jak to w weekend, tzn piore, zaraz bede piekla sernik chalwowy z przepisu devi wyglada cudnie ale jak smakuje to sie okaze niedlugo juz.
A co u was??? Jak staranka??? Dzis duzo piszcie bo nie zamierzam wychodzic z domu nigdzie i musze miec co czytac

reklama
bigchild ty masz stresik?????????????????????????? To mi go oddaj chetnie sie z Toba na stresik wymienie!!!!!!!!!!!!

Sorry z gory za to ze bede troche jedzowata ale juz mam PMSa wiec generalnie moze byc ostro... :wściekła/y:

Nie wykorzystalam bo juz mowilam ze zarzucilam staranka na jakis nieokreslony czas, bo mam juz dosyc!!!!
A Ty naprawde nie wiesz co tj PMS?????????:szok:
To moja droga bedziesz sie dowiadywac codziennie z moich postow beda coraz gorsze coraz bardziej pesymistyczne, chwile pozniej przesmiewcze, a pozniej znow dolujace, wejde pewnie w konflikt z kims, a na pewno moj chlop ucierpi, bo jest najblizej, tj PMS!!!!!!!!!!

Big w wielkim skrócie PMS to zespol napięcia przedmiesiaczkowego.
Amalfi.. ja tez to przechodzę ostatnio nie widziałam sie z moim 5 dni wrocil steskniony i tekstem do mnie, a Ty co nie przywitasz sie? Więc mu odp. Ze od kiedy to buda do psa przychodzi.

reklama
magda dobre to bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!
bigchild to dobrze ze wiesz co to PMS idz na gg i poczytaj co napisalam to sie bardziej dowiesz heheheheheheh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry