• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
To jak widać nie ja tylko dopieprzam swojemu, duży plus Madziu, za pokazanie miejsca facetowi, haha.

Amalfi błagam, już pms? Kobieto Ty chyba normalnie nie widziała prawdziwego pmsa w moim wykonaniu :-D

BigChild kobieto się drugi raz pytam, na którą dziś masz gina?

A nie pisalam ze na 15? Myslalam ze pisalam :-D Wybaczcie jestem dzis mega senna i padnieta. Trzymac kciuki prosze o 15.

Wy chcecie mnie doprowadzić do rozpadu mojej egzystencji??????
Najpierw fifka, trzyma w napięciu a dziś przez Ciebie chyba się zgłoszę do psychiatryka dobrowolnie.....

Ostatnia edycja:
reklama
Mimo, ze mnie wtedy zostawił na 5 dni to po tym moim tekście zrobiło mi sie go żal mimo iż cierpialam cały dzien bo to okres był.. ale więcej chyba mu takich tekstów nie mówiłam.. albo sobie nie przypominam. :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry