• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja jeden dzien siedze i powiedzialam ze palcem nie kiwne, a tu zrobilam wszystko co tylko bylo mozliwe, lacznie z sernikiem!!! Ide sie zaraz pakowac do polski. Wiem wiem zostalo mi do wylotu jeszcze 26dni ale ja sie zawsze pakuje juz miesiac przed. Musze pare zbednych rzeczy stad wywiezc

reklama
Ja jeden dzien siedze i powiedzialam ze palcem nie kiwne, a tu zrobilam wszystko co tylko bylo mozliwe, lacznie z sernikiem!!! Ide sie zaraz pakowac do polski. Wiem wiem zostalo mi do wylotu jeszcze 26dni ale ja sie zawsze pakuje juz miesiac przed. Musze pare zbednych rzeczy stad wywiezc
To idź się pakuj a nie siedzisz tu i ludzi obgadujesz franco!!!!! :-D

ja juz niby tez sie przyzwyczailam ale jakos w domku ciagle to czuje sie czasem jak taka lalunia tipsy solara kosmetyczka fryzjer i lalunia patrz na mnie nie dotykaj... ja od 16 roku zycia pracowalam i jakos siedzenie w domku mi nie na raczke jeszcze jak by byla dzidzia to miala bym co robic a tak to moge tylko sprzatac gotowac itp i myslec sobie o figlach w lozku wieczorem hehe

ja juz niby tez sie przyzwyczailam ale jakos w domku ciagle to czuje sie czasem jak taka lalunia tipsy solara kosmetyczka fryzjer i lalunia patrz na mnie nie dotykaj... ja od 16 roku zycia pracowalam i jakos siedzenie w domku mi nie na raczke jeszcze jak by byla dzidzia to miala bym co robic a tak to moge tylko sprzatac gotowac itp i myslec sobie o figlach w lozku wieczorem hehe
Oddam Ci teścia na tydzień to zatęsknisz za spokojnym życiem :P

okey wezme z checia na wakacje;-)
nie narzekam az tak bardzo ale potem siedze caly bozy dzien i o glupotach mysle w dodatku za duzo znajomych tu nie mam jestem tu nie caly rok.. a w dodatku prawie kazdy polak ktory dorobil sie czegos wiecej niz ty musi ci tylek obrabac i i dolki pod toba kopac wiec ja omijam takich ludzi z daleka bo tego nie znosze jak ktos jak paw sie wozi:wściekła/y:

czytalyscie to???
http://npr.pl//index.php/content/view/317/1/

a ja mam mala nie dowage i ani nie chudne ani nie tyje chociaz chciala bym tak z 5 kg przytyc

Ostatnia edycja:
okey wezme z checia na wakacje;-)
nie narzekam az tak bardzo ale potem siedze caly bozy dzien i o glupotach mysle w dodatku za duzo znajomych tu nie mam jestem tu nie caly rok.. a w dodatku prawie kazdy polak ktory dorobil sie czegos wiecej niz ty musi ci tylek obrabac i i dolki pod toba kopac wiec ja omijam takich ludzi z daleka bo tego nie znosze jak ktos jak paw sie wozi:wściekła/y:

czytalyscie to???
Naturalne planowanie rodziny - Starania o poczcie. Co radz Amerykanie?
Jeśli dogadasz się z głuchoniemym, proszem Ciem bardzo :P

Ciekawy artykuł swoją drogą. Od dawna podejrzewałam, że niektóre "zasady" dotyczące zajścia w ciążę są nieprawdziwe.

aerleda skoro ty miedzy jednym postem a drugim mozesz sie bzyknac to uwierz ze i ja nie proznuje, wlasnie umylam podloge, a teraz jem lody a potem sie spakuje, w koncu mam na to 26dni jeszcze. A w miedzyczasie poobgaduje cie ide tylko sprawdzic czy mam z kim:wściekła/y:

tez go czytalam dlatego sobie stwierdzilam ze nam sie przyda tu wszystkim:-) przynajmniej mozna sie wiecej doiedziec... hmm moze sie poducze migowego i jako tako sie dogadam jak ze szwedzkim sobie musze radzic to i z tym dam rade.

Amalfi moze z chomikiem??:-D
hihi no to ja was tez poobgaduje troszke pewnie z yyyyyy.......... juz wiem ze sciana ona zawsze mnie wyslucha haha:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Magneta a ja dorzuce teściową :) to będziesz mnie i Ael po stopach całować ,żebyśmy ich wzięli :D

amalfi.. to Ty taka wredota jesteś :-D? a mi mówiłaś,że gdy czegoś nie będę wiedzieć to mam pytać Guru ( czyt. Ciebie) :-)

pewnie ode mnie padną też kiedyś jakieś głupie pytania ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry