• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no oby oby... bedziemy cala noc 3mac kciuki za ciebie kochana a w nocy bede laleczke woodu meczyc zeby ci @ zabrala na czas 9 miesiecy:-D
to ja poprosze z marchewka i truskawka

Mój się śmieje że będzie mnie trzymał za rękę jak będę siusiać żeby wyszło :-D

To co? Test jutro czy poczekać? Podejmijcie za mnie decyzje bo ja się boje :zawstydzona/y: a tak będę miała motywacje

Magda ma rację, zdjęciu dwóch kreseczek prosimy!

Jaga, a może Jadzieńko kochana, Ty mnie chcesz obgadywać no wiesz. Ja taka miła, fajna dziewczyna :P

Magda ma rację, zdjęciu dwóch kreseczek prosimy!

Jaga, a może Jadzieńko kochana, Ty mnie chcesz obgadywać no wiesz. Ja taka miła, fajna dziewczyna :P
my wszystkie takie grzeczne kochane dopoki @ nie idzie i humorki nam skacza mi chyba na zblizajaca sie owulke odbija no i.. niech juz moj mezus wraca do domu bo lozko musimy przetestowac czy czasem nie skrzypi hehe:-D

reklama
aerleda przeciez juz mi wypomnialas obgadywanie:shocked2:!!!!!!! Poza tym co do twojego tescia, to poczekaj az ty bedziesz stara i wtedy zobaczysz jak to jest miec 70 lat i nie slyszec na dodatek. Nie jest latwo mieszkac ze starsza osoba a co dopiero nie wpelni sprawna ale trzeba troche sie wczuc w role!!!
magda przeciez ja sobie PMSa nie wybieralam sam przylazl bez pytania. Ale pytac i owszem mozesz, zawsze co ktos doradzi, jak bede znac odpowiedz to ci pomoge jak nie to odesle do aerledy:-p hahahahahah

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry