Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no to jeszcze przed kubusiema ja poprosze zdjęcia dwoch kresek zamiast kubusia :-)
my wszystkie takie grzeczne kochane dopoki @ nie idzie i humorki nam skacza mi chyba na zblizajaca sie owulke odbija no i.. niech juz moj mezus wraca do domu bo lozko musimy przetestowac czy czasem nie skrzypi heheMagda ma rację, zdjęciu dwóch kreseczek prosimy!
Jaga, a może Jadzieńko kochana, Ty mnie chcesz obgadywać no wiesz. Ja taka miła, fajna dziewczyna![]()

poczekaj jak dasz rade chociaz do pojutrza i wtedy bedziesz pewna;-)Mój się śmieje że będzie mnie trzymał za rękę jak będę siusiać żeby wyszło
To co? Test jutro czy poczekać? Podejmijcie za mnie decyzje bo ja się bojea tak będę miała motywacje
!!!!!!! Poza tym co do twojego tescia, to poczekaj az ty bedziesz stara i wtedy zobaczysz jak to jest miec 70 lat i nie slyszec na dodatek. Nie jest latwo mieszkac ze starsza osoba a co dopiero nie wpelni sprawna ale trzeba troche sie wczuc w role!!!
hahahahahah