• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No i nici z testu... byłam właśnie w łazience i mam jakieś brązowe plamienie... co prawda temperatura nawet teraz 37.4 ale to zły znak...

reklama
Fifka nic straconego jeszcze plamienia na poczatku ciazy tez sa, jesli nie bedizesz miec krwi jutro rano to zrob testa
Aelreda wierze ze ciezko Ci, czasem nawet świętemu nerwy puszczają :)

Jestem po wizycie, odczucia spoko. Lekarz potwierdzil ciaze, niestety za wczesnie by tam widziec serduszko i te sprawy. Poki co jest pecherzyk ciazowy i zarodek, wiek ciazy 5 tygodni i 4 dni czyli tak jak suwaczek.
Jedynym czyms co mnie zaniepokoilo to to ze pecherzyk umiejscowil sie na przodzie sciany macicy a nie na tyle jak powinno byc. Poki co nie kazal sie tym martwic, ale powiedzial tez ze teraz jest okres najwiekszych poronien w tym czasie i poki co badan nie robimy. Dostalam fotke i do domku. Musze brac podwojna dawke kwasu i odstawic dupka. Amen. Prosze zeby bylo ok.....

Fifka przykro mi...ale moze mina te plamienia

Przyszłam z pracy, narobiłam hałasu zamiast najpierw sprawdzić... eh... ale mi humor opadł...

BigChild nie martw się, na pewno będzie wszystko dobrze, najważniejsze że jest zarodek :tak:

Fifka niedawno też plamiłaś tak? Bo nie pamiętam.
Na razie spokojnie, nie stresuj się. Nawet jeśli jest fasolka, to brązowe plamienie jest ok. Ale tempka jest ładna, więc bym się nie martwiła. Duże to plamienie?

Amalfi widzisz kilkoro dużo starszych osób od mojego teścia miałam pod opieką i nie byli tacy..."męczący". Poza tym teściu od urodzenia jest głuchoniemy.
A co do odsyłania do mnie, masz rację. Jestem kobitka od zadań niemożliwych ;p;p;p

Big oj kochana, tulę mocno i trzymam nawet z facetem kciuki za Ciebie :*
Na pewno będzie wszystko dobrze, optymistycznie się nastaw a wszystko dobrze się skończy.

Ostatnia edycja:
bigchild tu tez trzymam kciuki zyby fasolka przetrwala i nie mysl o tym poronieniu, poprostu mysl ze bedzie ok a wlasciwie ze jest ok, w czasie terazniejszym heheh
fifka bedzie dobrze, nawet w ciazy mozesz mic plamienia i @ nawet, nie mysl o tym nie panikuj!!!!
aerleda ja tez mialam i wiem ze na starosc sie dziecinnieje poza tym dziela nas cale dekady od starszych ludzi, roznice w wychowaniu, inne czasy itd, musisz to przezyc tyle albo znajdz prace i problem bedziesz miala z glowy

Ostatnia edycja:
Plamiłam prawie tydzień temu, ale krwią i tylko jakieś pół dnia. A teraz tylko troszeczkę brązowej wydzieliny, ale jutro jest termin @ więc... eh... pewnie przyjdzie...

Fifka, kochanie. spokojnie. Poczekaj do jutra, jeśli nie będzie krwawego potoku nie martw się. Ale myślę, że testowanie odłóż lepiej na inny dzień. I jak mówimy, że będzie dobrze to tak będzie.

Big wiesz, jak już idzie 6 tydzień to myślę, że wszystko będzie dobrze. A fasolka silna to da radę.

Będzie dobrze dziewczyny, głowa do góry! Bo jak amalfi i jaga nie pomogą to ja wyciągnę karty i zobaczycie, że wszystko się dobrze skończy! Ot co!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry