Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to samo mówiłam wcześniej, no i potem co trzeci telefon żebym jej znalazła jak się skontaktować z tym administratorem bo młodego to ona się nie doprosi, bo jej łaskę zrobi, teraz był kolejny telefon bo zadzwoniła opitoliła babę i wogóle takie tam i znów bo młody...
nosz kurde chyba wyłączę telefon w pierony bo mam dość i tak co kilka dni dzwoni bo młody to tata tamto, a bo ona klientów nie ma wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrKurcze albo ja jestem drażliwa albo nie wiem, dzwoni po raz enty moja matula i standardowo narzekanie to tamto sramto, i dziś dzwoni bo znów ktoś tam dzwonił do domu i chciał się do lekarza rejestrować i że mój młody z łaską jej sprawdził że ktoś na stronie podał nasz domowy nr. i do mnie że ja mam to usunąć bo młodego to ona się nie doprosi, tłumaczę jak krowie na rowie że ja to sobie mogę to musi administrator zrobić. zakończyłam rozmowę, dzwoni drugi raz bo jej pani adwokatka zza ściany co ma biuro powiedziała że to musi pismo ktoś napisać do administratorato samo mówiłam wcześniej, no i potem co trzeci telefon żebym jej znalazła jak się skontaktować z tym administratorem bo młodego to ona się nie doprosi, bo jej łaskę zrobi, teraz był kolejny telefon bo zadzwoniła opitoliła babę i wogóle takie tam i znów bo młody...
nosz kurde chyba wyłączę telefon w pierony bo mam dość i tak co kilka dni dzwoni bo młody to tata tamto, a bo ona klientów nie ma wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
no to puściłam wiązankę przepraszaaaaaam
Pyscek bryyy