• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

A mój mnie dzisiaj do knajpy na randkę zaprosił :-D a wieczorem mamy gości więc sobie "dawkę procent" na rozluźnienie zaaplikuje, a co! Trzeba się troszkę odmóżdżyć po takim zwariowanym cyklu!

reklama
Oj biedna Fifka tulę mocno. :-(

Ja właśnie wróciłam z usg tarczycy. Tak mnie ponaciskał, że szyja boli a najbardziej krtań.....
Ale najważniejsze wszystko w normie!

Za to u mego lubego wykryli w lewej nerce "coś" o średnicy ponad 3 mm...... Będzie dużo piwska żłopał i wody Jana :laugh2:

Fifka mysle ze to psychika, taka ciaza urojona bo jak za bardzo pragniemy dziecka to tak sie dzieje
Aelreda
super ze wszystko ok z tarczyca :)
Agusia moz eteraz mialas 16-17dc owu bo skok tez wielgachny i poki co tempka trzyma sie wysoko, najlepiej zrobisz jak wlasnie w kolejnych cyklu podgladniesz pecherzyki

ja ide w srode do gina zeby zobaczyc co u mnei czy rosna pecherzyki czy lipa, to bedzie moj 10dc wiec powinno byc juz cos widac, kurcze boje sie ze zle wiesci uslysze

u mnie jutro chwila prawdy!!! powinna @ przyjść
dziś temp 37,00 zmierzona godzinę wcześniej.zawsze dzień przed @ mi spada do 36,6 zobaczymy czy spadnie,choć nie liczę na cud....bo progesteronu nie biorę- a powinnam:/ od nastepnego cyklu znowu bedę brać dupeczka.
jutro wypada 39dc więc powinna temp spać a w pon bedzie potop szwedzki

spadam dać młodej obiad i lecimy na zakupy a potem na spacer bo piekna pogoda

Witam dziewczyny :-) ja dziś obiadu nie gotuje, mam dziś pełen luz :-D. Dziś do mojego rodzina przyjeżdża i muszę się od niego ewakuować do siebie :-(

trzymam kciuki ,żeby oczekującym na @ nie przyszła ona :-D

Booooż......wypaliłam sobie właśnie oczy cholernym dymem z kotletów.....Średni gaz, oleju w dostatku, dobra patelnia a się nadymiło na cały dom....:wściekła/y:

Lilou &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& by @ nie przyszła!!!

Lilou kciukasy!!! Może chociaż tobie się uda w tym cyklu! :-D

A ja czekam już na gości :-) co prawda nie za bardzo za nimi przepadam (znajomi męża) ale tak dawno nie siedziałam sobie przy piwku tak w gronie znajomych ze na samą myśl tyłek mi skacze :-p

Pusto tu i pustoo....

Fifka wypij za dziewczyn zdrowie by szybko pozachodziły w ciążę!!!

A ja idę spać.
Obudźcie mnie jak coś się będzie dziać :-p

reklama
No... dzisiaj jakoś wyjątkowo cicho i pusto... normalnie czasem nie wyrabiam z nadrabianiem postów a dziś...

Na pewno wypije za wasze zdrowie i zafasolkowanie!! :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry