Pyscku śliczne maleństwo!! Oj... ja całe zycie miałam chomiki... troszkę mi brakuję takiego gryzonia...
Fasolka a ja nawet nie wiem ile w taką temperaturę... ja wychodziłam na 15 min ale u mnie to były mrozy...
Atanku mój jest ubrany w chłopięce ciuszki... a dzisiaj dwa razy mówili ze piękna dziewuszka!

a jak poprawiałam ze to chłopczyk to ludzie oczy robili i mówili ze ma bardzo dziewczęcą i delikatną buźkę
Ja mam chustę elastyczną a w niej można wiązać tylko "w kieszonkę" i mój w chuście przeważnie śpi :-) Ona działa na niego jak najlepsze lekarstwo nasenne.... czasem nawet o jedzeniu zapomina!
Kwiatuszku zyczę ci zebyś ty też niedługo swojego bąbelka tak nosiła!
Danao kciuki zeby pęcherzyk terazł pękł jak należy! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Iwasku mój jest od początku do chusty przyzwyczajony i on ją uwielbia! Igorek też się przyzwyczai bo nie ma nic lepszego niż bliskość mamy!
Ja tą samą chustę bede zamawiać i noszę rozmiar 38 więc zamawiam tą M
Magda jestem!!! A co tam masz dla mnie??
uf.... skorzystałam z tego ze mały mi zasnął...
My dzisiaj byliśmy cały dzień na podwórku! Konrad latał z gołymi stópkami i w krótkim rękawku!

miał na sobie tylko rampersy! U nas temperatura w cieniu doszła rawie do 30 stopni.... szło oszaleć...
Konrad 3 razy był nazwany dziewczynką... normalnie myślałam ze padnę ze śmiechu poprawiając ludzi... a na czapeczce z daszkiem miał jeszcze napisane "baby boy"... jeszcze nie spotkałam osoby która powiedziała ze Konrad to chłopiec... nie ważne co ma na sobie! Ale nie wiem czemu mnie ro bardzo cieszy! :-) bo skoro ludzie mylą go z dziewczynką znaczy ze jest urokliwy!
Aaaa i dostałam @@@@@..... :-):-):-) znaczy na razie plamię... ale krwią i brzuch zaczyna mnie boleć. W nocy popłynę pewnie!