Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak sobie radzicie?
Niech się dobrze noszą! :-)
Dziecko w wiązaniu na kołysce ma dotykać buźka do piersi tk zebyś mogła ją z tej pozycji nakarmić bez dodatkowego podnoszenia! 
więc jak to powiedział.. muszę przetrzymać jak najdłużej na tym co jest.. jak byłam w szpitalu moja szyjka skróciła się z 40mm na 30mm.. dzisiaj na wizycie (po 2 tyg) skróciła się o kolejne 8mm i ma 22mm
ogólnie mimo odpoczynku itd szyjka mi się skraca przez te głupie skurcze i twardnienie brzucha.. Już dzisiaj lekarz mi mówił o szwie i o peser jak szyjka poleci dalej
pocieszenie jest takie, że nie ma rozwarcia ahh.. Usg Małego mi nie robił bo miałam 2tyg temu więc nie wiem ile Michał waży.. Kolejna wizyta za 2tyg.. Aaa na paciorkowca dostałam antybiotyk.. Ogólnie lekarz powiedział, że za dużo u mnie się dzieje i mam się modlić żeby dotrwać jak najdłużej
Jeszcze jutro diabetolog dowali mi insuline i będzie suuuuperrrr..
Nadrobiłam Was w końcu ;-) Macie pisane nie ma co! 
A teraz o urlopie na długo mogę zapomnieć, a pracy jest bardzo dużo... Ale ma to swój plus - nie mam czasu na rozmyślanie i kombinowanie ;-)