Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też o takim myślałam jak byłam w ciąży ale niestety nie stać mnie było :-( Ta zabawka fajna jest na początek, Teraz myślę ze te bijące serce Konrada by już nie ruszało...
A jesli te płaczę są wieczorami i w nocy i nic nie uspokaja małego to na pewno kolki :-( Włącz suszarkę i "susz" brzuszek. Ten dźwięk i ciepło otulające bolący brzuszek bardzo pomagają :-)

Moze za rok jak mały podrośnie. :-)
Dobrze ze już śpi...
- ale wracając do tematu... później chciałam iść do sklepu i wzięłam wózek... w połowie drogi do sklepu wróciłam do domu bo była histeria... a próbowałam w spacerówce go wieźć ale jednak jest jeszcze za mały... (w sensie za drobny)... heh co mu się dziwić... w chuście wszytko widzi a w gondoli to co? Niebo?
No i po tym jak się zdenerwował znowu marudził mi długo... wszędzie źle... myślałam ze go rozniosę... czuję się taka osłabiona przy tym okresie - krwawię mocno - już mniej ale jednak mocno i jeszcze dzisiaj zostałam sama z wiskunem...
................... heh ale tak serio to mogłam go teściom oddać ale ja juz taka jestem ze nie ma na to szans...Się nie bój o moje płuca...![]()

nie nie dostałam cennika ale komplementy na dzień dobry na temat naszego wyglądu (za grubi jesteśmy), chcieliśmy chrzcić w sobotę i wiemy że tak robi a on po chamsku wpisał nas na niedzielę nie pytając czy na pewno w takim razie ta po sobocie co chcieliśmy tak po prostu bo mu się widzi tak, trzeba było chyba zapytać jaka stawka za sobotę :/ kilka innych krzywych tekstów wrrrrrrrrrrrr
małż wredota się ze mnie zbija dziad jedenbo się to tv ślinię nooo Vini jest na polsacie
![]()

Nie cierpię takich typków...
Kurczę czasem się zastanawiam czy ten mój facet to na pewno facet... on jest taki spostrzegawczy... :-)