reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dobranoc przyszla mamusiu ;-) i fifka dobranoc i magda dobranoc ;-)

ael super ze masz bratanka ;-)

a ja znikam tez maz niedlugo wroci to niunie do lozeczka przelozy a ja pojde spac..

Urlop w Szwajcarii i Toskanii:-).
Zwiedzaliśmy Europę samochoden..było na prawdę duper!
Teraz tylko moj M. w delegacje na 10 dni wyjechał..ciężko..:baffled:bo ja nigdy nie zostawałam sama..no ale cóż..trzeba dorosnąć ;-).
Śliczne te Wasze kruszyny- tylko w stópki całować :tak:

Pyscku- ja też trzymam kciuki!

dzień dobry kochane :-)

madziulek, martocha :*

magdalena ano widzisz lubi wytykać innym to i owo do męża powiedział nie raz cześć gruby itp.

sleep ogólnie mam w duszy przejda chrzciny będzie po i święty spokój, głupio to zabrzmi ale nie będę się kłócić też z powodu finansów bo obiecali że nam się do chrzcin dołożą do organizacji. dziś już mam w poważaniu wszystko wczoraj się wkurzyłam że to nie sobota jak chcieliśmy.

fifka proboszcz taki porypany bo wikariusz jest cudowny ciepły sympatyczny normalny po prostu.

Ael gratulacje ciotka :-)

pyscku będziesz mamą zobaczysz :*

a ja czekam na donosiciela czy przyniesie bodziaki dla Małgosi zamówiłam jej bo dostaliśmy na wcześniaka z tej firmy i są naprawdę fajne szkoda że tak mało osób je sprzedaje na all

Madziulek!! No proszę!! Co tam u ciebie!! Zaglądaj do nas częściej kochana :*

Martocha czytałam w twoim wykresiku o wyjeździe męża! Kurcze akurat w owu wyjeżdża... no ale nic... będzie następny cykl :tak: aj... zazdroszczę takich wakacji.... :zawstydzona/y: a to taka powsinoga jestem i teraz ten czas kiedy jestem uziemiona przy dziecku ciężko przechodzę... - choć mały wszytko rekompensuję :-)

Necia u nas w mojej parafii super są księża! Znaczy w parafi męża bo teraz ja do niej należę. Ale mojej parafi "panieńskiej" nie cierpię... bardzo mocno mnie do siebie zrazili zwłaszcza w momencie organizacji ślubu - my ślub mieliśmy w "3 parafii" czyli wybraliśmy sobie kościół jaki chcieliśmy.

A u nas dzień jak co dzień! Jak zwykle zostałam obudzona najcudowniejszym uśmiechem na świecie :-D ah ta miłość macieżyńska... ja bym go dosłownie udusiła z miłości! :-)

Zobacz załącznik 474047
No i jak tu go nie kochać???? ♥

witam z ranka :)

coś mnie dziś muli :( od otwarcia oczków ... ehhh ... tempcia znów w górę skoczyła :D oj jak tak dalej pójdzie to w niedziele lub poniedziałek powtórzę teścik :tak:

reklama
fifka ja swoją rodzinną parafię lubię a tej zdzierżyć nie mogę a właściwie proboszcza. ślub braliśmy w mojej dawnej parafii i było cudownie

pyscek jeszcze więcej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

sun dla ciebie też &&&&&&&

to żelazo nas wykończy drze się od wczoraj co chwila nawet bączek okupiony wielkim krzykiem jest teraz wisi mi na cycu ale też się co chwila pręży jak nie wiem brak mi sił po prostu bo nie wiem jak jej pomóc :-(

Do góry