ale ze mnie blondyna...nasmarowałam mega posta i sama go skasowałam, wrrrrrrrrrr
Witaj Julieet- ja tez jestem z Wroclawia a dokladnie z Jagodna wiec nie daleko Ciebie

dr. Pajatsz ma faktycznie dobre opinie we Wro. Ja osobiście od zawsze chodze do kobitki do przychodni na Krynickiej na Gaju (dla Wroclawianek

). Nie czekam długo na wizyte, jeste na NFZ i jeste zadowolona.
ale fajnie, że jest nas tyle z Wrocławia, nie spodziewałam się,
devi, to jesteśmy praktycznie sąsiadkami :-)
a do tej przychodni na Gaju też chodziłam, ale wkurzało mnie, że nie ma tam w gabinecie USG
lilou83 i jak się odnajdujesz we Francji ?? pracujesz ?? myśmy swego czasu też rozważali opcję emigracji, ale na rozmowie tylko się skończyło, u nas jest odwrotnie, mój mąż bardzo by chciał, a ja nie hehe
ja wczoraj robiłam bigos, też zrobił furrorę, chociaż ja nie lubię
Ania, a jakie studia skończyłaś ?? my obydwoje z mężem jesteśmy po fizjoterapii i obydwoje nie pracujemy w zawodzie, mąż dorabia masażami, a pracuje w takiej firmie marketingowej, a ja gdyby nie to, że skończyłam drugi kierunek, to w życiu bym pracy nie znalazła, generalnie u nas we Wro ciężko jest z pracą...
A co masz za pieska ?? My od miesiąca mamy 3-miesięczną golden retrieverke, czort z niej okropny :-)
Mayli, też planujemy zastosować metodę 'double impact', ciekawe czy zadziała, a apropos witamin, to wyczytałam gdzieś, że selen wspomaga ruchliwość plemników...