reklama

Starania po raz pierwszy :)

co do tych cwiczen to wyczytałam ze kobiety we wczesnej ciazy nie powinny robic brzuszkow ale to w ciazy.... w waszym przypadku niby ruch to samo zdrowie... ja w tamtym cyklu byłam na silowni 2 dni po terminie miesiaczki ale wczesniej zrobilam test i wyszedl negatywny... ale bardzo brakowalo mi cwiczen i cwiczyłam tylko na bierzni..... tego samego dnia wieczorem pojawiło sie plamienie a nstepnego krwawienie a pozniej lekarz powiedział ze było wczesne poronienie.... moze nie od cwiczen ale teraz nie wiem co o tym myslec i calkowicie odstawilam cwiczenia chociaz strasznie tesknie i brzuch rosnie od nic nierobienia

reklama
test robiłam 14 i wyszedl negatywny... gin powiedzial ze na poczatku moze wyjsc negatywny bo mzoe byc za małe steżenie hormonu w moczu. 15 strasznie bolał mnie brzuch... duzo bardziej niz przy kazdym okresie... podczas oddawania moczu wylecialo ze mnie cos dziwnego...powiedziałam o tym lekarzowi i nie powiedział ze napewno było to poronienie ale prawdopodobnie tak bylo... opowiadalam o tym dziewczynom na forum i kilka z nich mialo podobnie i u nich lekarze równiez zdiagnozowali wczesne poronienie

Rastafarianka
Trudno powiedzieć kiedy wszystko wróci do normy, każdy organizm jest inny i inaczej reaguje. Myślę że jakieś 2-3 cykle może się przestawiać, a może dłużej. Najlepiej portazmawiać z lekarzem. A swoją drogą to przykra sprawa jeśli to było poronienie. Kurde, tak to już w życiu jest... Jedni chcą a nie mogą a inni mają chcociaż nie chcą...

Donia
Ale z tego, co zrozumiałam to Ci się wydłużyło, więc jest taki plus, że możesz się dalej starać i może jeszcze w tym cyklu się uda. Możliwe że to od ćwiczeń, szczególnie jeśli są intensywne, a wcześniej prowadziłaś tzw siedzący tryb życia. Jeżeli zaczyna się ćwiczyć, to trzeba stopniowo zwiększać wysiłek, a jeżeli się staramy o dzidzie to napewno nie należy się forsować... Ale z tego, co piszesz to chyba już długo ćwiczysz???? Czy mi się coś pomyliło...

Ostatnia edycja:
z jednej strony bardzo szkoda jesli to było poronienie ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem... nic na to nie poradze.... teraz patrze na to z innej strony.... skoro doszlo do zaplodnienia to znaczy ze bede mogla zajsc z ciaze.... ze bromergon clo i luteina dzialaja.... moze teraz bedzie tylko lepiej... oby... :baffled:

madziaaarka , ćwiczę dopiero od 3 tyg. więc to pierwszy cykl i dopiero pierwszy cykl miałam monitorowany. Dlatego mój gin nie zalecił mi od razu badan hormonalnych, chce mnie zobaczyc jeszcze jutro i zobaczyc czy to przesunięcie owulacji czy zbyt niski poziom estrogenów. A ja sie cieszę z tego przesunięcia, oby do czwartku bo wtedy mój mąż przyjeżdża ;)

A ja właśnie wróciłam z kina :-D W tym cyklu patrzę mój się o mnie bardzo troszczy i rozpieszcza ;-) chyba ma wyrzuty sumienia co do wizyty u gina. Ale może i dobrze, jak pójdę go gina zaraz przed @ to może się dowiem ze jest już fasolka :-D

Dotka przykro mi... mam nadzieję że to tylko w tym cyklu...

Ael tule kochana... wiem jak to jest stracić przyjaciela...

Nie lubię was... za każdym razem kiedy wchodzę jest cisza... :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Fifka, to nie tak że cisza, ale o 22 to ja zauważyłam, że dużo dziewczyn idzie lulu o 22. Ja tylko taki maksymalny hardkor XD.

Ciężko było nam przez te 12 godzin. Zadziwił mnie mój, bo on równie mocno to przeżył co ja a on był u weta na zastrzyk i potem chomika pochował. Teraz siedzi na jakiejś grze strzelance i odreagowuje, bo mu się wspomnienia włączyły.
Ponad to, zadecydowaliśmy, że na następnego zwierzaka nie będziemy czekać długo. Okazało się, że w jednym z zoologicznych został jeden jedyny chomik syryjski. Polecieliśmy go kupić. Także mamy nową "córeczkę" białą chomiczkę imieniem na cześć święta zakochanych czyli Walentynkę :-).

Cieszymy się oboje bo wiemy, że poprzedni nasz chomik już nie cierpi a cierpiał bardzo przez całą noc. Ciężko było patrzeć jak ból wykręca jego małe ciałko....

Aelreda przykro m z powodu chomika, ale fajnie że już masz nowego :) ja też miałam i to 8 naraz bo okazało się że moja kupiona chomiczka była kotna.. ehzz wiele zabawy z całą 8 było

reklama
Aelreda przykro m z powodu chomika, ale fajnie że już masz nowego :) ja też miałam i to 8 naraz bo okazało się że moja kupiona chomiczka była kotna.. ehzz wiele zabawy z całą 8 było
Mój luby mnie uświadomił, że raz będziem musieli swoją ochomiczyć z samcem :O. Prędzej to ona w tą ciążę zajdzie niż ja :eek:
Wzięło mnie też na wieczór na wspominki to się znowu poryczałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry