miq
Fanka BB :)
Witam
Ja sobie dzisiaj odpoczywam,mąż zaplanował grillowy obiadek,więc nie mam roboty
Mona nie chcę Cie negatywnie nastawiać,ale biorąc tabletki miałaś wymuszony okres,dlatego jak pisałaś miałaś co sobotę... teraz organizm musi dojść do siebie,mi po odstawieniu cykle się z powrotem ustawiły jak przed braniem tabletek,ale &&&&&&&&&
Ah fasolka ten Twój facet,aż nie wiem co napisać,co do mieszkanka to ja bym nawet przymknęła oko na brak ogródka byle z dala od teściów...
Pyscek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a zrobiłam sernik,dodałam tylko rodzynek,pycha
Ja sobie dzisiaj odpoczywam,mąż zaplanował grillowy obiadek,więc nie mam roboty
Mona nie chcę Cie negatywnie nastawiać,ale biorąc tabletki miałaś wymuszony okres,dlatego jak pisałaś miałaś co sobotę... teraz organizm musi dojść do siebie,mi po odstawieniu cykle się z powrotem ustawiły jak przed braniem tabletek,ale &&&&&&&&&
Ah fasolka ten Twój facet,aż nie wiem co napisać,co do mieszkanka to ja bym nawet przymknęła oko na brak ogródka byle z dala od teściów...
Pyscek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a zrobiłam sernik,dodałam tylko rodzynek,pycha
ale make up juz zrobiłam taki byle jaki ale coś tam mam.
tzn. psychicznie bo fizycznie to ja jakoś anty raz na jakis czas sie skuszę , Ada rośnie założyłam jej wczoraj ubranko na którym na metce jest od 3-6 mcy a juz są dobre, na długość, bo jest wysoka, no i jakoś leci, przraż mnie co jakiś czas myś o powrocie do prayc bo wcale nie mam ochoty isć, chce być kura domową spodobało mi sie- bojciu nie wierzę ze to piszę