• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No to mój identycznie się zachowuję jak chłopiec w artykule. :-D ja wiem o tym ze mu nie wolno i większość czasu staram się mu zapewnić ruch na leżąco a nie na stojąco, ale czasem nie ma bata. Będziemy niedługo u ortopedy na USG więc wtedy będe miała okazję porozmawiać i małego posprawdzać :tak:

reklama
Kurcze to uważaj na siebie! Masz rację jeśli mozna chwile popracowac gdzies to czemu nie ale zdrowie najwazniejsze. Mi siadł kręgosłup i stawy dzięki dzwiganiu skrzyneczek;) Normy normami ale jak zgłosiłam pracodawcy ze to za ciężkie to stwierdził ze na moje miejsce jest 10 innych osób;)

Aelku obgadam to jutro z tym lekarzem i jeszcze chcę podjechac do tej prywatnej naszej Pani bo ona jest bardzie konkretna a ten z przychodni dziadek tak na odwal się mam wrazenie wszystko robi.

Wiem że to nie jest pokrzepiające że komus tam się udało ale będąc na urlopie gada sie o wszystkim i właścicielka posesji opowiadała o przyjaciólce która kilka lat nie mogła zajść w ciążę . Badania wsio ok u niej i u niego. Zaliczyła masę lekarzy ,klinik ,depresji . Małzeństwo zaczęło się sypać bo wiadomo że ciągła presja smutek nie pomagają. Podjęli decyzję o adopcji . Wzięli rodzeństwo a po roku urodziła synka:) To ciśnienie jest tak wielkie dla kobiety że blokuje i koniec. Żaden lekarz nie pomoże.

Pyscku, fajnie, że jakaś praca, zawsze można na spokojniej innej szukać, jak się ma więcej kaski.

Ael, zęba żadnego nie namierzono, a maruda śpi już3 godzinę, więc mam nadzieję, że jej przejdzie. Bo inaczej, jak znów będzie marudać w nocy to nigdzie nie jedziemy.

Atan, dzieciom cycowym gluten się powinno wprowadzać jak skończą 4 miesiące po 3 gr na 100 ml posiłku przez dwa miesiące. A resztę pytaj lekarza. Ja jajka mojej nie daję, bo brzdąc nie lubi :P

Czerwone plamy na całym ciele mogą być efektem uczulenia na słońce, nie śmiejcie się, jest takie.

Iwasku, spróbuj innego smoka dać, może o to chodzi.

Wiecie co? Czuję się dziwnie, Fifka się stara, więc siedzi w domu, ale cała reszta pracująca wraca do pracy, a tylko ja taki obibok, że biorę wychowawczy... i to na 7 miesięcy:szok:

Drzwi na budowę dojechały podobno :-p ale nie chce mi się doopy ruszać, żeby je oblukać, oblukam może w sobotę, albo kiedyś tam, jak będą wprawione. W tym roku jeszcze kominek z takich większych wydatków, żeby mi małż nie zmarzł, jak tam coś będzie dłubał.

A moja panna nogi podciąga pod siebie i jak jej podam ręce to wstaje. Ale niczego innego się nie chwyci, więc niech jeszcze posiedzi na czterech literach, nim zacznie zwiedzać świat.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
\

Aelku obgadam to jutro z tym lekarzem i jeszcze chcę podjechac do tej prywatnej naszej Pani bo ona jest bardzie konkretna a ten z przychodni dziadek tak na odwal się mam wrazenie wszystko robi.

.

No i dobrze robisz, wiesz zawsze wysłuchać innej opinii niż stałego lekarza. Może mam nadzieję, któryś odnajdzie przyczynę tego uczulenia.

Sil marudna w nocy może właśnie przez ząbki? Nasz przez chorobę i zęby śpi z nami bo i tak i tak się przewraca i ryczy, a my już nie mamy sił do niego wstawać co pół godzin.

Pyscku, ja swoją karierę zaczynałam w czymś jak dom pomocy społecznej, Schronisko dla Niepełnosprawnych, staż, małe pieniądze, ciężka robota, mycie, wysadzanie na kibelek niepełnosprawnych dorosłych chłopa. tylko popołudniówki, czasem cały weekend, by w następny iść do szkoły, bo robiłam podyplomówkę. Narobiłam się jak dziki osioł i... znalazłam lepszą pracę. Tobie też się tak uda. Ważne, żeby się gdzieś zaczepić.

Ael, ale w buziaku nic się nie dzieje, twardo, nic nie opuchnięte. Dziwne to moje dziecię. Okaże się. Moze zwyczajnie przejadła się na noc i o to chodziło, zobaczymy dziś.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fifciu nie wiem jak Ci to powiedzieć, hm… nie było jeszcze tego na forum ja będę pierwsza chciałam się rozwieść z Tobą, ponieważ duże zmiany pomagają w życiu, może pomoże mi cos takiego w zajście w ciążę – wiem że to głupie ale niemożliwość zajścia mnie przygnębia :( już nie wiem co robić, rzadko jestem na forum więc lepiej jak znajdziesz sobie inną żonkę co bywa częściej niż ja lub codziennie na bb ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry