Aelreda
Fanka BB :)
A czemu XD?ps. baaaardzo się cieszę ,że mój Luby nie ma tu dostępu ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czemu XD?ps. baaaardzo się cieszę ,że mój Luby nie ma tu dostępu ;-)
zartuje 
A ja zrobiłam dzisiaj kolejny test i wciąż bez zmian, tak jakbym w ogóle nie szykowała się do owulacji, bo kreseczka nawet odrobinę nie jest ciemniejsza... Ah... jutro już wizyta u gina! Za mnie też trzymajcie kciuki, mam nadzieję ze to nic poważnego.
cycuchy mnie lupi po bokach ze cyconosz zostawilam dzis na uboczu:-) za to co mnie nie pokoi to to ze mam wrazenie ze zaras dostane @ bole czasem podbrzusza nie silne ale delikatnie odczowalne no i tak jak by skurcze czy cos czego do tej pory nie odczowalam i troszke senna jestem ale to chyba od tego ze rano dzis wczesnie wstalamNo widzisz w tym samym terminie wypada u nas niby @ a ja bóli nie mam jeszcze. Czasem czuje jak mi się śluz leje, ale żeby tak dobitnie jak poprzednim razem przy biochemicznej to nie. Ja w ogóle nie czuje się jakby mi się @ zbliżała.kurcze czekam do minimu dzien przed @ ale najchetniej zrobila bym go juz jutro co prawda boje sie rozczarowania z nim zwiazanego ale no coz juz chyba do tego przywyklamcycuchy mnie lupi po bokach ze cyconosz zostawilam dzis na uboczu:-) za to co mnie nie pokoi to to ze mam wrazenie ze zaras dostane @ bole czasem podbrzusz nie silne ale delikatnie odczowalne no i tak jak by skurcze czy cos czego do tej pory nie odczowalam i troszke senna jestem ale to chyba od tego ze rano dzis wczesnie wstalam
i nie wiem już co mam o tym myśleć, bo według obliczeń owulacja powinna być dzisiaj albo wczoraj...