reklama

Starania po raz pierwszy :)

co do malolat w ciazy znalam 3 ktore miedzy 15-17 rokiem rodzily w gimnazjum jeszcze:P:szok:

a ja dzis mam takie momentami bol podbrzusza jak na @ i albo wczesniej przyjdzie albo nie wiem...
pozyjemy zobaczymy

reklama
No z tymi małolatami tak jest, chyba każda z nas zna choćby z widzenia taką nieletnią matkę... ale ja ich nie potępiam absolutnie, wiadomo, można powiedzieć każdy ma swój rozum i powinna się pilnować, ale jaki swój rozum mogą mieć takie młode dziewczynki, tak bardzo ulegające wpływom środowiska i nie mające wzorców ze strony rodziców... mi jest większości z tych dziewczyn szkoda....
A u mnie choroba już prawie sobie poszła:) tak się cieszę, aż z tej radości zarejestrowałam się do ginekologa, bo przez to wstrętne chróbsko przepadła mi wtorkowa wizyta, na którą tak bardzo czekałam... ale tym razem zarejestrowałam się do kliniki leczenia niepłodności, a co:P zaszaleję... i tak pewnie w końcu bym tam trafiła, więc po co czekać :P

Witam wszystkie staraczki:)
jestem tu po raz pierwszy :-)
my staramy się od lipca i nadal niestety jedna kreseczka na teście:angry:
a Wy jak długo się staracie??przyjmujecie jakieś ,,wspomagacze,,
Pozdrawiam

czesc maja witam w naszym gronie:-) ja osobiscie z moim staram sie od czerwca zeszlego roku ja tylko biore kwas foliowy i olejek z wiesiolka a od nastepnego cyklu chyba dodam testy owulacyjne:-) a ty ktory masz dc?? napisz cos wiecej o sobie kiedy teraz @ cie nawiedzi??

Ostatnia edycja:
Hej!!

Mnie to przeraża... Ja pierwszy raz przeżyłam pare miesięcy przed moją 18, a byłam z chłopakiem półtora roku zanim się na to zdecydowaliśmy. W wieku 13 lat to ja nawet nie wiedziałam jak to się "dokładnie" robi... Bo tak, jest patyczek,jest dziurka i co dalej? Wsadzasz i już? XD Ja byłąm strasznie nie doinformowana i bardzo się z tego powodu cieszę :-D

Witamy cie Maju! Napisz coś więcej o sobie!

Ael za ciebie też trzymam mocno kciuki!! Może tym razem się uda :-) Ja nikogo nie obstawiam tylko nie moge się już doczekać czyichś II kreseczek, żeby coś ruszyło do przodu!

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie staraczki:)
jestem tu po raz pierwszy :-)
my staramy się od lipca i nadal niestety jedna kreseczka na teście:angry:
a Wy jak długo się staracie??przyjmujecie jakieś ,,wspomagacze,,
Pozdrawiam

hej. ja tez jestem na forum od niedawna ale juz sie zadomowilam. my staramy sie od maja tamtego roku i przez pol roku działalismy na spontana, nic nie wychodziło wiec zrobilam badania hormonow, wyszła podwyzszona prolaktyna wiec poszlam do lekarza. lekarz przepisal bromergon ktory obniza prolaktyne i CLO, to na pekane pecherzykow bo przez prolaktyne dojrzewanie i pekanie pecherzykow bylo zablokowane. dzis zaczne 3 dawke CLo poniewaz to sie bierze podczas @, dodatkowo teraz biore wiesiolka i castagnus. sa to preparaty ziolowe wiec mozna je spokojnie brac. wiesiołek jest na poprawe sluzu i ma jeszcze jakies dodatkowe pozytywne dzialanie a castagnus jest na wyregulowanie cyklu oraz na zmniejszenie dolegliwosci przed i podczas @. jakbys miala pytania to pisz. a Ty robilas badania?

Witam te nowo zarejestrowane :-)

ja teraz czekam na okres niedzielny, z moim wzięliśmy się za remont i aktualnie malujemy :-D

mnie zaś cycki bolą, nigdy tak przed okresem nie miałam.. jeszcze przy tabletkach.

a jutro poproszę o fluidki kciuki itp. idę na rozmowę o pracę ;-)

Magd.a Kciuki zapewnione!! Zobacz załącznik 328585
upup.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry