• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A ja jestem starsza :) za 12 dni obchodzę 30-te urodziny :)
No cóż trochę mi zajęło odnalezienie miłości mojego życia :-)

Dlatego chcę w prezencie na urodziny piękną owulację i owocny seks urodzinowy z zafasolkowaniem :-D hihih

Ja jestem w pracy tak jak Magda ;-)

To i ja sie dolacze (od razu przepraszam za brak polskich znakow, ale w pracy nie moge zmieniac jezyka). Pierwszy cykl staran, stosujemy witamionwe wspomagacze i testy owulacyjne, aczkolwiek z tym ostatnim tak raczej slabo wyszlo, bo nie wiedzialam, ze to o tej samej porze i 2 razy dziennie trzeba, ale...bola mnie boki piersi (nie miewam PMS), mam napady potwornej sennosci, 3 dni temu mialam skurcze jak na okres i na drugi dzien ciagniecie w prawej dolnej stronie (po mojemu okolice maciczne, ale nie wiem), jestem drazliwa, mam bole glowy... Okres teoretycznie w piatek i mam ogromna nadzieje, ze nie nadejdzie :)

Hyh, no wlasnie myslalam, ze okres jakos wczesnie bardzo nadszedl, no ale ni widu, ni slychu... To mi najbardziej dalo do myslenia + te moje namiastki piersi jakies takie inne i obolale... To by byla rewelacja, bo miesiac temu wzielismy slub, w zeszla sobote kupilismy dom, to teraz by sie przydal Babelek - jak wszystko, to wszystko, pelen pakiet, full inclusive etc. W listopadzie stuknie mi 30, wiec w ogole fajna koncowka roku by byla :)

reklama
Hyh, no wlasnie myslalam, ze okres jakos wczesnie bardzo nadszedl, no ale ni widu, ni slychu... To mi najbardziej dalo do myslenia + te moje namiastki piersi jakies takie inne i obolale... To by byla rewelacja, bo miesiac temu wzielismy slub, w zeszla sobote kupilismy dom, to teraz by sie przydal Babelek - jak wszystko, to wszystko, pelen pakiet, full inclusive etc. W listopadzie stuknie mi 30, wiec w ogole fajna koncowka roku by byla :)

No raczej :) Wszystko w pakiecie! Tego Ci życzę i trzymam &&&& :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry