Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hihi no niby tak, ale mój mąż ma słabe plemniczki tzn wolno płyną, więc teraz jak bierze witaminy to wątpię aby tak odrazu się wszystko polepszyło po niecałym mcu łykania jak kuracja trwa 3-4 mcy ..Hmmm... no, ale zanim Ty dolecialas do WC, to zapewne kilka plywakow zdazylo juz wystartowac![]()
A ja jestem starszaza 12 dni obchodzę 30-te urodziny
No cóż trochę mi zajęło odnalezienie miłości mojego życia :-)
Dlatego chcę w prezencie na urodziny piękną owulację i owocny seks urodzinowy z zafasolkowaniemhihih
Ja jestem w pracy tak jak Magda ;-)
hihi no niby tak, ale mój mąż ma słabe plemniczki tzn wolno płyną, więc teraz jak bierze witaminy to wątpię aby tak odrazu się wszystko polepszyło po niecałym mcu łykania jak kuracja trwa 3-4 mcy ..
mam w domu luteinę wiec jak coś będę łykać ale poczekam do końca tygMoże do lekarza powinnaś się przejść? Nawet po to,żeby dostać coś na wywołanie.
no zobaczymy, ale ja nie liczę na wpadkę w tym mcu ... a po za tym wkurza mnie że nie mam @ i mi się spóźnia ... i niepokoi mnie śluz taki biały od dłuższego czasu :/
mam w domu luteinę wiec jak coś będę łykać ale poczekam do końca tyga wizyte mam 16.10