• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

sat jestem pewna na 100% że nic nie chomikuję :)
swet no ja mam taki śluz biały juz od jakichś 2 tyg i nie wiem o co chodzi, kiedyś miałam taki ale kilka dni przed @ a teraz cisza, nawet brzuch mnie nie boli jak przed okresem, piersi też nie więc dziwne rzeczy się dzieją ...

Przepraszam że skróciłam Wasze nicki ale tak łatwiej mi pisać :)

reklama
Oj pyscku pyscku ;-)Troszkę więcej wiary... :tak: Fakt śluz może o niczym nie świadczyć... ale również może zwiastować fasolkę... Zawsze się mówi, że tempka w ciąży rośnie... jak spojrzysz na mój wykres to wcale to nie jest reguła... Owulkę też miałam w innych dniach niż tempka pokazywała i dziewczyny mówiły... I słusznie, że im nie uwierzyłam tylko trzymałam się swojego zdania... Bo wtedy kiedy one mówiły, że mam owulke wogóle się nie kochałam... więc na 100% nie byłoby fasolki... Tak więc na wszystko patrze jak przez różowe okulary ;-)

sat jestem pewna na 100% że nic nie chomikuję :)
swet no ja mam taki śluz biały juz od jakichś 2 tyg i nie wiem o co chodzi, kiedyś miałam taki ale kilka dni przed @ a teraz cisza, nawet brzuch mnie nie boli jak przed okresem, piersi też nie więc dziwne rzeczy się dzieją ...

Przepraszam że skróciłam Wasze nicki ale tak łatwiej mi pisać :)

mam dokłądnie tak samo zawsze mnie dzien przed @ bolał brzuch piersi i mialam ten sluz i placzki mnie łapały a teraz nic a ten zluz nie jest jak zawsze tylko taki typowo biały no i bol glowy
co do nicków nie mam nic przeciwko ;)

Zdaje sobie sprawę z tego dziewczynki, że jest Wam ciężko... bo samo to przechodziłam... Pyscek mnie zna bo starałyśmy się tyle samo m-c i dni :-) i wiem, że wiele razy traciłam nadzieję... Miałam ciężkie dni, gdzie w nic nie wierzyłam... Ale jakoś podniosłam się i dałam radę w tym wytrwać, czego również i Wam życzę :-)

Hej Dziewczyny!! :-)

Jak się czują przyszłe Mamusie? :)
Sun jak Twoje samopoczucie?? :-)

Ja jeszcze pare tygodni i zobacze swojego malucha :), z jednej strony jestem w niebowzięta a z drugiej jednak boje się porodu.. mam nadzieje ze dam rade! Wczoraj własnie byłam na pierwszych zajeciach szkoły rodzenia, "ciążowo" jesteśmy najstarsi ;] a wiekowo najmłodsi he he.. Mam nadzieje ze lekcje tam choć troche przygotują mnie na ten dzień.

A jak tam Miq i Pok?

Claudusia - Pok urodziła bodajże 16.09.2012 piękną córeczkę Zosie.... Mig jest po terminie... ale dzisiaj właśnie odszedł jej czop więc widać, że wszystko się zaczyna rozkręcać...;-)

A jeśli chodzi o mnie to czuję się wyśmienicie... zero objawów ciążowych... oprócz tego, że jestem strasznie głodna zwłaszcza rano jak wstanę... ;-) poza tym jestem mega szczęśliwa...:tak: Zaszliśmy w cyklu w którym kochaliśmy się tylko 2 razy w okresie dni płodnych... (a do tego to jedyny cykl w którym nie brałam leków na pęcherzyki, nie miałam monitoringu- bo byłam 2 tygodnie chora - odezwały się jelita i miałam krwotok...) i zaraz po tym udało się zaciążyć...Mimo, że oboje z mężem uznaliśmy cykl za stracony i czekaliśmy na @ aby przygotowywać się do inseminacji....:-D

Test zrobiłam w Zakopcu na urlopie... jak dojechaliśmy do pensjonatu to poszłam do WC i zrobiłam test - i uwierz mi na nic nie liczyłam mimo, ze @ spóźniała się 11 dni... Płakaliśmy z mężem jak dzieci... :-) tak samo jak usłyszeliśmy bicie serduszka... To jest bezcenne... Ale zresztą sama wiesz jak to jest :-)

Claudusia a będziesz miała chłopca, czy dziewczynkę?????

Ostatnia edycja:
jej dziewczyny chwile temu dopadlo mnie cos takiego czego nigdy nie miałam potworny ucisk w żołądku niedobrze musiałam coś zjeść cokolwiek bo nie moglam wytrzymac z tego kłucia zjadłam i przeszło i bola mnie plecy i głowa ja wiem ze ja marudze na pierwszy dzien jak tu jestem ale nie mam do kogo sie wygadac i poradzic

Ale jestem do tyłu z informacjami..

POK spóźnione ale szczere gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech Zosieńka się dobrze chowa ! :)

Sun ja początek ciąży miałam taki sam, rano tylko wilczy głód a tak to wszystko super!
A widzisz jednak trzeba było przestac myśleć odpuścić i dzidzia sama zadecydowała że własnie teraz ma być w brzuszku ;] No i jaki urlop udany!! Trzymam kciuki za Twoją Fasolinkę Kochana :* Super że wytrwałaś w staraniach, i udowodniłaś że marzenia nie pozostają tylko marzeniami
:-)

No i zgadzam się że bicie serduszka maleństwa to najlepsza muzyka dla uszu :D he he

A my będziemy mieli chłopca prawdopodobnie Kajetana :)

Miq trzymam mocno kciuki!! Szybkiego i lekkiego porodu życze !! :happy2:

reklama
jej dziewczyny chwile temu dopadlo mnie cos takiego czego nigdy nie miałam potworny ucisk w żołądku niedobrze musiałam coś zjeść cokolwiek bo nie moglam wytrzymac z tego kłucia zjadłam i przeszło i bola mnie plecy i głowa ja wiem ze ja marudze na pierwszy dzien jak tu jestem ale nie mam do kogo sie wygadac i poradzic

Kochana forum jest po to aby móc się wygadać :tak:... lepiej tu przelewać swoje smutki niż na domowników... A odnośnie objawów to staraj się ich nie doszukiwać w sobie... bo często to wszystko jest złudne... przed staraniami zapewne nie zwracałaś uwagi na to jak reaguję Twój organizm... a teraz nagle staramy się szukać oznak ciąży... Należy do tego wszystkiego podejść na luzie... :-)

Claudusia my bardzo byśmy chcieli synka :-)... będzie miał na imię Franuś... a jak będzie córeczką to będzie Hania... :-) Też już się nie mogę doczekać aby się dowiedzieć co noszę pod serduszkiem :-)

Claudusia tak niewiele tygodni Ci zostało... fajnie masz... a co do porodu... hmmmm ja też strasznie się boję i cieszę się, że przez moje jelita nie będę rodziła sn bo chyba bym tego psychicznie nie zniosła... Ale ty jesteś silna babka i dasz sobie radę... :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry