Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pyscku a nie możesz zadzwonić dzisiaj po południu zeby podali ci wynik telefonicznie? Ja bym chyba osiwiała na twoim miejscu Myślę że wyniki mogą schować w karte ale mogą ci powiedzieć co wyszło :-)
Sat no to znalazłaś sposób na swojego Mój też się ostatnio zainteresował, jak się poryczałam i powiedziałam, ze sama to ja rady nie dam. Stwierdził,ze od następnego cyklu, jak skończy się @ to chce otrzymac taką wiadomość i co 2 dni będzie przyjemności robił - co mu się ogromnie podoba W temperaturkę się mocno wkręcił i co rano pyta o wynik
a ja mam pytanie z innej beczki co macie dziś na obiad bo nie wiem co zrobić
Fifciu kochana mogę ale wolę poczekać do jutra bo i tak się na tym nie znam
Madziu czy Ty jesteś na tych zdjęciach z kociakami ?
Pyscku no to w takim razie życzę cierpliwości no i zaciskam ciuki :*
Ja wczoraj podawałam na Kulinaria na FB przepis na skrzydełka. Wczoraj całą porcję we dwójkę z mężem zjedliśmy na raz (1.5kg skrzydełek) takie były dobre. Szybko się robi i zawsze to coś innego Dzisiaj będę grilować boczek w opiekaczu halogenowym i piec ziemniaki bo tylko to mam w domu a mąż zabrał karte do bankomatu
Dobrze! Za 5 dni (w poniedziałek) testuję. Wykres wygląda obiecująco a i ja mam jakieś takie "przeczucia" No ale zobaczymy bo pewne sobie tylko wszytko wkręcam i później będzie zawód... no ale to dopiero początek starań więc muszę chyba pare razy dostać kopa w d... żeby sobie przypomnieć że takie nakręcanie się źle się kończy...