reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
moge was prosic o porade?
ostatnia wizyte mialam w piatek i lekarz przepisal mi duphaston jest ona na wytworzenie pecherzyków kazala brac caly czas codziennie po 2 i w poniedzialek mi sie skoncza i nie wiem czy isc do niej czy dopiero na nastepnej wizycie poradzcie

Nicola Duphaston nie jest na wytworzenie pęcherzyków a na niedobór progesteronu... i bierze się go w drugiej połowie cyklu bo jak się łyka cały cykl to blokuję on owulację - działa troszkę jak antykoncepcja... Na pęcherzyki jest CLO... ale go bierze się tylko 5 dni począwszy od 2 dc.

hej wiec tak ja jestem z okolic lublina... ale obecnie mieszkam w UK.
z moim staramy sie od konca lipca ale póki co to nic...:( teraz jestem świeżo po dniach plodnych i chyba owu bo testy owu tak wskazywały zobaczymy planowana @ mam mieć na 29-30 ale 30go jadę na urlop do PL sama bo mój tu zostaje..;(

Tygryseczek witaj! :)

sun ale piękny okrąglutki brzusio!

Magda i Vin ach z zapartym tchem czytałam wczorajsze posty i doszłam do dzisiejszych ... no cóż całkiem możliwe że obie za wcześnie robiłyście i tego się trzymajmy :) trzymam &&&&&& żeby @ u Was nie przyszła!

Pyscek nadal trzymam &&&& i nie puszczam :) szkoda że dopiero jutro te wyniki! No i dzisiaj u nas jest Spaghetti bolognese z mięskiem mielonym - uwielbiamy!

Sat no proszę proszę jednak mężuś się wykazał! SUper! Hehehe no i bardzo pięknie że zainteresował się kiedy ma "strzelać" w "znoszone jajo" heheheh :-D

reklama
Nicola Duphaston nie jest na wytworzenie pęcherzyków a na niedobór progesteronu... i bierze się go w drugiej połowie cyklu bo jak się łyka cały cykl to blokuję on owulację - działa troszkę jak antykoncepcja... Na pęcherzyki jest CLO... ale go bierze się tylko 5 dni począwszy od 2 dc.
to balam u niej w 14 dniu cyklu i kazala brac caly czas to juz nie wiem dzis jest 5 dzien jak go biore to go brac? bo lekarz powiedzial ze jak nie bedzie @ to zeby zrobic test ( watpie zeby sie udalo za 1 razem ) ale gdyby nawet to na ulotce tego pisze ze bierze sie te tableki aby utrzymac ciaze wiec moze dlatego mi kazala to brac , to teraz nie wiem brac to jutro czy odstawic ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry