reklama

Starania po raz pierwszy :)

nicola udało się za pierwszym razem ale zamiast za dużo kombinować rób co ci mówi ;) a jak coś zmień sobie lekarza. dupka z reguły się po owu bierze z tego powodu co ci fifka napisała. a z twoich postów niestety wynika jak byś za bardzo kombinowała z tym wszystkim.

Fifka maila masz :) i ja czekam na ten twój test :)

madziulek :) co tam kobietko u ciebie?

pyscek czekam na wieści jutrzejsze :-)

reklama
Neciuszka ja nie kombinuje nic nie robie po za tym co mi lekarz kazal , tylko porpostu chce sie dopytac was cos ,ale ciezko cos sie dowiedziec , bo albo mi co po nie którzy pisza ze ich zdaniem mi na dziecku nie zalezy , ze nie jestem gotowa zeby zostac matka , a skad ktos to moze wiedziec? , jak ktoras inna z forum ma jakiegos dola zadna wtedy ja nie osadza a na mnie zaraz padły jakies osady , pytam was bo 1 raz sie staram i nie wiem pewnych rzeczy a tu sa osoby które mialy juz wiecej doswiadczenia i wiecej wiedza ode mnie ,ale ciezko strasznie jak juz jedna sie nade mna zlutuje i odpisze to wtedy 3 a jakby ta jedna nie napisala..... dobra nic nie pisze bo znowu uslysze ze robie z siebie ofiare i uzalam sie nad soba ,Fifka dzieki za wszystko i Neciuszka i Pyscek trzymam za was &&&&&

nicola więc może powinnaś spróbować inaczej zadawać pytania? tak żeby nikt źle nie zrozumiał nie wiem. ja to mam wrażenie że nie jesteś zadowolona z tej swojej pani doktor nie szukałaś sobie kogoś innego? bierz te clo i dupka ja wierzę że ci pomogą :-)

Pyscku pewnie że zajrzę jak mam chwilę to zaglądam tu do was ale z reguły nie piszę ale pamiętaj obserwuję ;)

magda a zrobiłaś betkę?

jestem zadowolona , mojego meza kuzynka staral sie o dziecko 4 lata poszla do tej lekarki i zaszla , tylko chodzi o to ze ta lekarka nie mówi mi o dzialaniach tych lekow i w sumie to ja nie wiem jak one maja mi pomóc , jakie maja dzialnie , chyba na anstepnej wizycie jej to powiem zeby mi mowla po co te leki dostaje w jakio celu

Pyscek jak nie przyjdzie @ do jutra rana, to do 10 mam się stawić na pobranie krwi, więc przed pracą zdążę :)

Nicola a pytałaś ją na czym to polega? Lekarze tak mają, że jak nie pytasz to nic nie mówią :/

reklama
magda to w takim razie &&&&&& za betkę :-)

nicola to może powinnaś właśnie jej powiedzieć od niektórych lekarzy trzeba wyciągać informacje. mój lekarz uwielbia wszystko tłumaczyć nawet rysować :D poprzedni wiele zaniedbał i ten tak mnie poprowadził poleczył co trzeba że kiedy przyszedł moment żeby się starać udało się w sumie w 3 cyklu a 1 z duphastonem. tobie też się uda :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry