reklama

Starania po raz pierwszy :)

dziewczyny mialyscie takie uczucie nie raz ze czujecie jajnik jakby był taki ciezki , jakbyscie w tym miejscu mialy ciezki kamien , a po chwili jakby cala okolica jajnika zdrentwiala? zastanawia mnie co moze byc przyczyna takich odczuć :/

reklama
Hej! Jejciu, czytałam Was dziś o 9 rano, teraz wchodzę na forum a tu tyle stron do przeczytania i nadrobienia, niezłe tempo macie :) ale czytałam co u Was ostro, trudno najwyżej mąż kolacji nie dostanie, są rzeczy ważne i ważniejsze, co nie? :D

co do kotów to ja też jestem mega kociarą!! Mam czarną kocicę o imieniu Ruthy (albo jak kto woli Rufi, Rufcia, Rufinka) ;)

a co do kwesti obiadów to przypomniał mi się dowcip:

Mąż wraca do domu i pyta żonę:
- Kochanie, co dziś na obiad?
- Nic
- No, ale wczoraj też nic nie było...
- Tak bo ugotowałam na dwa dni.

dziewczyny mialyscie takie uczucie nie raz ze czujecie jajnik jakby był taki ciezki , jakbyscie w tym miejscu mialy ciezki kamien , a po chwili jakby cala okolica jajnika zdrentwiala? zastanawia mnie co moze byc przyczyna takich odczuć :/

ja tak miałam często z lewym jajnikiem, zazwyczaj przed okresem. Teraz po wybraniu Luteiny na wywołanie @ dla odmiany miałam podobne uczucie ale po prawej stronie. Hmm, ciekawe co to...

dziwne, i to bardzo biorąc pod uwagę to co powiedział mój Gin, czyli, że podczas brania tabletek anty jajniki są tak jakby "uśpione". Więc co do licha mnie tam co miesiąc kuło? hmm... teraz to może kłuje bo prawy budzi się do życia :)

przed chwilą dowiedziałam się, że koleżanka, która zaczęła starania (o drugie dziecko) później niż ja, jest w ciąży... Zaskoczyło w pierwszym cyklu. Ech, cieszę się jej szczęściem, naprawdę ale gdzieś w głębi serca zrobiło mi się przykro bo jesteśmy w tym samym wieku, ona ma już 2 letniego synka a teraz udało jej się za pierwszym razem a ja nic... :/

Ostatnia edycja:
karola ale ja nie biore tych tabletek zeby mialy dzialanie anty wrecz przeciwnie zyby pobudzily moje prcherzyki bo sa oslabione , a co do ciazy kolezanki tez tak mam , kuzynki starały sie pozniej niz ja a juz maja dzieci :/i tez sie ciesze ale zarazem smuce

a ja byłam na lodach z przyjaciółką, żeby się odstresować ;-) polecam :)))
na razie wrzucam na luz i jutro nic nie testuje :) ale kupiłam już sikacza na piątek
a że w piątek wyjeżdżam to nawet jak coś by wyszło... to i tak będzie musiało poczekać tydzień aż wrócę :P

Pyszczku, Neciu a bylam u gina, mam robic testy owu zeby zobaczyc czy w ogole jest... @ znow sie spoznia... dzisiaj 36 dc, ale zobaczymy... Monis trzymam &&&&&&&&&& za betke :) ja tez wiem ze Wam sie uda, nie musi byc inaczej, ale zauwazylam ze mamy podobne problemy
Magdo za Ciebie tez &&&&&&&& :)
Witam nowe staraczki :)

Fasoli nie będzie. O 4.30 obudził mnie prze potworny ból brzucha. Temperatura mocno nie spadła,ale pojawiło się krwawienie. Boję się,że może znowu poroniłam? Jest to zupełnie inny ból brzucha niż przy zwykłym okresie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry