reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A prosz. Chcialam napisac, ze mi tez sie moze przydac, po czym przypomnialam sobie, ze przeciez w UK bety nie robia.

Kiedy masz wizyte? A nie powiedza Ci przez telefon?
wizyte mam dzis o 16 tzn mam wyjac karte i wejsc bez kolejki - ta ciekawe kto mnie przepuści - a nie podadza mi przez tele bo jak schowali do karty to babska nie bedą chciali dupsko ruszyć i wyjąć ...

Pyscek beta powinna być wyższa niż 5, a jeśli jest powyżej 25 to już pewne :) Kochana, to zupełnie nie wygląda na plamienie. Ostry,kujący ból i dużo krwi. Ale trzymaj za mnie kciuki mocno next time!!!! Ja wierzę wciąż w Twoje jajeczko :)

Sat idę w sobotę do gina planowo, więc się dowiem wszystkiego. Mogę tak podejrzewać, bo objawy i przebieg taki sam jak ostatnio. Ale zrobię sobie badania na hormony i poproszę o jakieś kapsuły :P

No wlasnie. Ale w sumie to dupa, bo rozumiem bardzo dobrze - ja bym dzownila i historie z palca wyssane serwowala, zeby poszly i sprawdzily :D

No, to trzymajmy kciuki za siebie, ok? Ja dzis sikam na owu tak kontrolnie, bo ten pustak wczorajszy to mnie wkurzyl straszliwie.

Sat &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Magda
przejdź się proszę do lekarza i opowiedz co się dzieje

u mnie dziś nie ma jeszcze @, jak się nie pojawi do jutra to sikacz
ale przyznam się, że wczoraj popełniłam poważny błąd, na każdym teście jest napisane jak wół, żeby nie sprawdzać go po upływie 30-40 min bo wynik może być zakłamany
a tak jak pisałam, obudziłam się 2h przed budzikiem, zrobiłam test - 1 kreska i poszłam spać
jak się obudziłam po dwóch godzinach to sprawdziłam ponownie... i był bardzo bardzo nikły ślad drugiej kreski
i wiem... naprawdę wiem... że nie powinnam o tym myśleć...
dlatego poszłam wczoraj na te lody, żeby się odstreswować trochę

Pyscek
mocno kciuki trzymam, a Ty z uśmiechem na ustach idź dziś do lekarza :)
jak za dużo stresu to na lody ;P

Sat
mam nadzieję, że seksowna bielizna przygotowana i jak tylko testy wyjdą poprawnie to do akcji :))

i dla wszystkich pozostałych również pozytywne fluidki na początek dnia ~~~~~~~~

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry