reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Anulka, to trzymam kciuki za to, zebyscie mogli sie starac.

Vinverde, no niby sa, takie co pokazuja dwa miejsca po przecinku i sa czule w jakimstam stopniu, ja wlasnie gmeram w tych co sa w UK i jakos tak nie wiem...

A co sadzicie o tych specjalnych zelach dla takich ulomow, jak ja, co to nie wiedza, czy maja sluz, czy nie? Czy zbedna kasa?

Najlepiej miec taki z podzialka do dwoch miejsc po przecinku bo te wahania sa niewielkie z reszta zobaczcie na wykresach kolezanek ale normalnym pewnie tez mozna :-) widzialam na allegro takie fajne z zapamietywaniem ostatniego wyniku i niedrogie byly

No tu sa takie zele wspomagajace zaplodnienie, a przy okazji ochronnie na sperme dzialaja itd.

Laski, ja nie wiem. Zrobilam test i to samo, co wczoraj. No kurde, przeciez niemozliwe, zebym miala owulacje 10 dnia przy cyklu 28-29 dni, prawda??? Nawet nie ma slabiuchnej kreski. Nic.

Sat ja też słyszałam o tych żelach,ale nie wiem czy to działa. Test może jeszcze nic nie pokazać, zależy jak długą masz fazę lutealną, najczęściej trwa ona 14 dni, więc może jest Fasola :)

Vin najlepiej elektroniczny, a nie rtęciowy. No i oczywiście nie mierzymy pod pachą tylko w ustach lub w pochwie/odbycie :)

Coś w tym stylu: Termometr owulacyjny elektroniczny 0.01 GWARANCJA (2717725175) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Rzecz w tym, ze 10 dnia kreska byla silniejsza, ale nie tak ciemna jak kreska kontrolna, wiec myslalam, ze jak wczoraj nasikam, to juz bedzie pozytyw, a wyszedl pustak. Dzis to samo. No nic a nic, zero, null. Teraz widac jakis slad, ale to naprawde prawie niewidoczny. Krwawie krotko, zaledwie 3 dni, pozniej sa plamienia, no wiec nie wiem. Bez kitu, nie ogarniam.

Pyscek podeślij mi linka do tych czułych testów ciążowych.

Ktoś ma namiary na dobre owulacyjne? :)
TESTY CIĄŻOWE test ciążowy HCG wysyłka gratis (2681877450) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Pyscek trzymaj się już niedługo wynik :D wykres faktycznie masz piękny, widzę że z tego wszystkiego jeszcze wczoraj poprawiliście :zawstydzona/y:
a no jakoś tak wyszło :-p
kochane roiłam test bo przyszły mi właśnie i jest I krecha :-(

Ostatnia edycja:
reklama
O. Przykro mi Pyscku, przytulam mocno. ALE jeszcze beta, prawda? Bo test testem, bywaja oszukancze...
Zreszta powinnas go robic z porannego siku, a slyszalam o historiach wskazujacych, ze NAPRAWDE nie warto robic ich w innym czasie. No, ja coprawda testowalam sie 7 lat temu wieczorem i byl pozytyw, no ale... ale nie pytajcie, ok?
Ja stwierdzilam, ze pieprze te testy, nie bede juz robic w tym cyklu. Zamawiam termometr i magiczny zel i bede sie bawic od nastepnego miesiaca, a poki co, olewam. Pomozecie mi z wykresem w nastepnym cyklu...?

Aaa Magda, ja uzywam tutaj z Bootsa, bo paskowe do mnie nie przemawiaja (robie w pracy, wiec nie chce z pojemniczkiem latac i reszta machinerii - wystarczy, ze z testem w papsiurze latam). Clearblue ponoc sa bardzo dobre, ale nie wiem, jak to cenowo wyglada w PL.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry