Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Izabela ja przyznam, że lubię gadatliwych lekarzy, ale faktycznie pod warunkiem, że słuchają tego co się do nich mówi
a na następną wizytę u niego weź dyktafon
Pyscek
Ty nasz chcesz tu do zawału doprowadzić? gdzie jesteś i jakie są wyniki? już, już nam tu opowiadać
kochane dziękuję za pocieszenie , Fifciu kochana dziękuję że napisałaś dziewczyną moją diagnozę :*
ja pojechałam prywatnie jeszcze do mojego drugiego gina i mam torbiel na lewym jajniku 40 x 32 mm dostałam od tamtego skierowanie do szpitala na usunięcie operacyjnie lub laparoskopowo ale nie wiadomo czy sie da tym drugim ta potwierdziła że trzeba jak najszybciej usunąć bo jak nie to pęknie i będzie zapalenie podszewnej ;( więc mam doła .... jutro będę dzwonić do lekarza bo dała mi namiary i mam się powołać na nią ...