reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pyscek kciuki zaciśnięte!!! :* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nicola Magda bardzo dobrze napisała że lekarza trzeba pytać co i jak bo oni często nic nie mówią... niestety.... Nie uważam ze jesteś niegotowa czy żeźle że pytasz! Po to jest forum żeby się dowiedzieć :-) Ale troszkę źle zadajesz pytania... bo niby chcesz dowiedzieć się co to Duphaston a piszesz po tym jak ja i dziewczyny powiedziałyśmy ze bierze się go w drugiej połowie cyklu że "A nie lepiej brać go przed owu? Bo po co po"... No to ci wytłumaczyłam dlaczego :tak: Nie odbieraj tego jako atak bo myślę że nikt tu ciebie nie ma zamiaru krytykować za twoje pytania itp. Wrzuć na luz i nie przejmuj się! Czasem odpowiedzi brzmią tak a nie inaczej ale to tylko dlatego ze ty tak formułujesz pytania!

Magda KCIUKI!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Necia oj ja też czekam! Dziwnie czuję się w tym cyklu. Ciągnie mnie strasznie w dole i mam takiego PMSa że strach do mnie podchodzić... ale to chyba ta pogoda tak na mnie działa.

Choć znając życ i tak się nie udało a ja sobie tylko fisiuje i sobie wmawiam :-D

Magda i Neciuszka nie pytalam lekarki bo ona jest taka stanowcza ze jest pewna co robi i wogóle, jak sie jej zapytalam czy z wynikami meza jest oki to mi powiedziala ze narazie sie skupmy na mojej owulacji a po chwili zerkla na jego wyniki , ona mi mówi ze u mnie tkwi taki i taki problem ale jak mi przepisuje leki to własnie nie tlumaczy mi ,a jakos nie pytalam , ale teraz zaczne .
Fifka z dym duphastonem napisalam tak " czy nie lepiej go brac przed owulka" bo nie znalam jego dzialania , jakbym wiedziala to co mi napisalas to bym tak glupio nie pytala

Dobrze już dobrze Nicola nie złość się :tak: Napisałam ci dlaczego nie jest lepiej brać przed :-) I skoro ufsz swojej ginakolog to słuchaj się tego co mówi i pytaj ją na przyszłość co i jak. Ja dużo czytałam w necie na temat leków które gin mi wypisywał.

Mamy połowe cyklu czyli jajeczkowanie jest dzis byłam i ginekologa bo miałam wizyte i powiedziała mi ze było jajeczkowanie wczoraj my sie przytulalismy w sumie cały tydzien do wczoraj zrobiła mi usg i oznajmiła ze jezeli miesiaczka przyjdzie mam zrobic szczepienie na żoltaczke pozniej kolejene i zrobi mia laparoskopie bo mam jeszcze jakas 3 cm torbiel z lewej strony i to ona mzoe powodowac problemy z zajsciem itd ale ja tam mam nadzieje ze nam sie teraz udało i pzepraszam za haotycznosc wypowiedzi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry