reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Cześć dziewczyny :)

Witaj Laluś pewnie, że możesz dołączyć :)
od wczoraj zaczęłam robić testy owulacyjne :) i wczoraj II kreseczki tzn ta druga blada, a dziś już ładniejsza grubsza :) ciekawa jestem czy te testy są dobre :-p bo ostatnio jak robiłam to też były II krechy, lecz nie robiłam codziennie bo ze względu na prace nie dałam rady, a teraz sobie tak ustaliłam aby muc codziennie zrobic,co zrobię test to II krechy .. jakbym chciała aby na ciążowym tak pokazywało :-p

Pyscek trzymam kciuki!!! :-) A jak myślisz czy jutro mogę zrobić test??? Dziś powinnam dostać @ albo jutro... Mierzyłam dziś temp. 36.9..

Ostatnia edycja:
No właśnie mi się cykle wahają tak między 26-28 dni. I teraz w listopadzie dostałam po 26 dniach @. I teraz nie wiem czy @ miała być wczoraj czy będzie jutro czy pojutrze... Zrobię 1 grudnia. Pewnie nie wytrzymam do tego czasu i zrobię 30 listopada :-p

Sat tylko, że ja właśnie zmieniłam lekarza, chodziłam państowo ale tamten lekarz dobry był tylko do wystawiania recepty na tabletki anty, nic go nie obchodziło, żadnych badań nie chciał robić, o głupią próbę wątrobową musiałam się prosić i prosić. Dlatego jak postanowiliśmy, że staramy się o dziecko od razu zaczęłam poszukiwania nowego Gina. Sugerowałam się opiniami pacjentek w necie i ten, do którego chodzę teraz mial praktycznie same dobre opinie dlatego wybrałam właśnie jego.
Na 41 opinii, 36 osób oceniło go, że jest bardzo dobry, 2 osoby, że jest dobry, 2 osoby oceniły go neutralnie i jedna osoba stwierdziła, że doktor słabo wyoada w jej oczach. Nie będę przytaczała dokładnych komentarzy bo jest ich dużo i niektóre są bardzo długie. Ale właśnie dużo jest komentarzy, że kobitki nie mogły zajść w ciążę bądź spotykały ich poronienia a jak trafiły do niego to udało im się zajść, donosić i szczęśliwie urodzić.

ech, tyle superlatyw na jego temat się nauczytałam (oraz nasłuchałam bo znam 4 dziewczyny, którym prowadził ciążę i są bardzo z niego zadowolone) więc myślałam, że trafiłam na prawdziwego lekarza z powołania, specjalistę, który zna się na tym co robi a nie tylko machnie receptę na odwal się i ma wszystko w nosie.

kurka, teraz mam mętlik w głowie bo nie wiem, czy nie udaje mi się zajść bo muszę zwyczajnie poczekać aż się wszystko unormuje czy to wina tego, że lekarz mnie źle prowadzi.

Laluś witaj, długo się staracie? napisz coś o sobie. pozdrawiam

uciekam dziewczyny do pracy :( źle się czuje, niedobrze mi, wszystko mnie boli, spać mi się chce, buu ... mam nadzieje że przeżyję dzisiejszy dzień i że klientów nie będzie ...

życzę miłego dnia :) paaa

reklama
No staramy się już ponad rok... Ja mam 23 lata mój narzeczony 28 lat... On pracuje jako ochroniarz w grupach interwencyjnych a ja w markecie... No nic jutro albo pojutrze robię test. A teraz uciekam do pracy... Miłego Dnia :tak:

Do góry