reklama

Starania po raz pierwszy :)

magda no to gratulacje, zdradzę Ci, że jak by u nas była córka (chociaż ja liczę na synka) to chyba też będzie Zosia :-D

pyscek co tam u Ciebie?

tempka widzę ładnie idzie w górę!!! super, kiedy testujesz? za 4 dni czy wcześniej?

reklama
magda no to gratulacje, zdradzę Ci, że jak by u nas była córka (chociaż ja liczę na synka) to chyba też będzie Zosia :-D

pyscek co tam u Ciebie?

tempka widzę ładnie idzie w górę!!! super, kiedy testujesz? za 4 dni czy wcześniej?
no tempka jakoś dziwnie idzie w górę, ale zobaczymy narazie niczym nie zapeszam, biorę leki dalej wg zaleceń :) a testuję 1.07 :) o ile @ nie przyjdzie. bo raz miałam taki cykl że szła do góry a potem bum i w dół i @ :(

Karola moja babcia nazywa się Zosia i ja uwielbiam to imię :) Nie wyobrażam sobie inaczej nazwać córy, już od kilku ładnych lat mi się marzy :)

Vin
jakby lekarz powiedział mi, że chłopak to pewnie równie mocno bym się cieszyła :) Córa była zawsze moim marzeniem, ale jak mam już bobasa w brzuchu, to obojętne mi było. Mój mąż to już w ogóle preferencji nie miał co do płci. Ja Ci gratuluję Dawida :*

Dziewczyny, mam nadzieję, że nie złościcie się, że się z Vin wypowiadamy. Wy też będziecie miały śliczne, małe bobaski :*

reklama
Pyscek
Piękny wykres masz i trzymam mocno kciuki :)
Na pocieszenie spadku to Ci przypomnę, że u mnie w tym 'udanym' cyklu miałam jeden dzień, że tempka mi tak spadła, że ovufriend odwołał moja owulację i cykl spisał na straty ;P A jednak ;) Trzrba pamiętać, ze te wykresy są tylko pomocą, a nie wyrocznią :) Buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry