reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magda no więc w jednym jajniku jest jeden pęcherzyk i rośnie, drugi jajnik policystyczny i chyba nic z niego nie będzie narazie. Mam iść w czwartek na kolejne usg. tylko nie pamietam kiedy mam wspolzyc ;) wiem ze dzis napewno ;)

reklama
Ola my na początku kochaliśmy się jak zbliżała się owu, a potem zaczęliśmy co drugi dzień po końcu okresu. Wtedy zawsze jest szansa na trafienie :) W każdym razie lekarz zazwyczaj stara się podać moment, w którym prawdopodobieństwo celności jest największe. Pęcherzyk pęka jak jest ok 22-24mm z tego co pamiętam, więc Twój pewnie miał ok 14mm?

Ola po pierwsze pamiętaj,żeby nie podchodzić do seksu jak do zadania, bo się nie uda :) Nie myśl kiedy "musicie" tylko działajcie! Jeśli masz mieć w czwartek monitoring, to pewnie lekarz na ten dzień przewiduje owulację, więc warto wtedy się właśnie kochać, bo po pęknięci jest chyba 12h z tego co pamiętam na zapłodnienie (jak jest inaczej to mnie poprawcie). Lekarz widzę, że też zaplanowałam przytulanki co dwa 2, tak więc dzisiaj w czwartek i będzie git :)

Martuśka jak miło Cię tu widzieć ponownie :-D jak się czujesz :confused:'
Magda super sowa :tak: masz zdolności kobieto ;-)
Olucha jeżeli chodzi o współżycie przed usg jest to możliwe :tak: poprostu po sexiku jedziesz do gina, pewnie pobierze Ci śluz i sprawdzi pod mikroskopem czy plemniki są w Twoim śluzie i czy się ruszają :-) ja tak kiedyś miałam jak miałam monitoring owulki ;-)

Dzięki Magda :-)
Pyscek
dzięki za odpowiedź :-) Muszę się jakoś odnaleźć w tych nowych sytuacjach ;-) Poza tym u nas z mężem ciężko jest się ,,zgrać,, bo on na noce tylko pracuje, a ja na dzień, także częściej się nie widzimy niż widzimy... są tego plusy bo nie ma czasu na kłótnie i minusy bo nie ma czasu na sex ;-)

reklama
Magda, a no jakoś tak mi się "spodobał" może przyniesie mi szczęście :-p
Kobietki po wczorajszej wizycie wiem na czym stoję :-) dostałam leki na lepsze endo mam brać przez 14 dni potem wizyta usg 4 marca, a najprawdopodobniej w dzień kobiet 8.03 będę miała podaną kruszynkę :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry