Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
donia 1980 Dziękuje za wsparcie,będę czekać na informacje i sama też sprawdzać i mierzyć tem. a testy chyba też zrobię jak już mam to po co mają się marnować. Czekam na te dni już z utęsknieniem :-)
A jakich używacie termometrów do mierzenia temperatury ?
Już czuje jak mi jajnik lewy działa i śluz zmienia sie powolino pewnie, że zrób,będziesz miała podwójną kontrolę, a jak u Ciebie ze śluzem? zaczyna się coś?
Musze się komuś wygadać.... jestem taka zła na swojego, że szok... wczoraj poszedł i kupił telefon... wydał wszystkie nasze pieniądze twierdząc że w czwartek będą wypłaty a jedzenia mamy całą lodówkę..... ALE CHOLERA CHYBA ZAPOMNIAŁ ŻE JUTRO JEST DZIEŃ KOBIET!! Jest mi tak przykro że szok... ale nic mu nie mówię, bo nie wiem jak wybrnie z tej sytuacji. Teraz siedzi i od wczoraj "pika" w nowej zabawce a mnie w ogóle ie dostrzega...
Kiedyś slyszałam, ze "faceci są całe życie jak dzieci tylko zabawki coraz droższe" To są święte słowa...
A faceci to nie tylko przez całe życie dzieci, ale też gadżeciarze, uwielbiają tego typu "zabawki" - my musimy do tego po prostu przywyknąć ;-) Mój L. jak sobie kupił IPhona, a było to kilka ładnych miesięcy temu to do dziś nie może się od niego oderwać
I tak jest ze wszystkim, jak sobie kupi nową gitarę albo jakikolwiek inny "sprzęt" gotarowy to potrafi całymi dniami siedzieć w swoim muzycznym pokoju i wychodzić tylko na posiłki, a cieszy się z tego wszystkiego jak mały chłopiec :-) Więc jak widzisz wielu facetów jak sobie kupi nową "zabawkę" to świata poza nią nie widzi przez kilka pierwszych dni ;-)